|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
No własnie, widział moze ktoś gdzieś zmarszczki, jako makijaż, ale dla dorosłych a nie emerytów?? Tylko nie, że takie bruzdy tylko lekkie zmarszczki, ale widoczne. I moze widział ktoś gdzies włosy które były by jakby przeplatane siwymi włosami (nie że są całe siwe ale tylko niektóre pasma)
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Wiesz co, jakiś czasu temu założyłam tu wątek (bez odzewu), że poszukuję siwiejącego faceta, włosów dla dorosłego po czterdziestce (ten maxisowy podział jest dziwny - dorosły tuż po studiach a potem siwy, zgarbiony emeryt :con: ). Udało mi się ściągnąć skądś sima, który wygląda właśnie na siwiejącego, nie jest może rewelacyjny, ale jak chcesz to Ci go spakuję w warsztacie, wrzucę na rapid i możesz ściągnąć. Co Ty na to? |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ok, jak byś mogła to by było bardzo fajnie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Trochę go zmodyfikowałam, dodałam też siwiejący zarost, może się przyda? Mam dwie prośby: 1. Daj znać, czy Ci się facet ściągnął kompletny - tzn. TE włosy, no i zarost, mam nadzieję, że tak. 2. Ściągnęłaś te zmarszczki, do których link podała camilla? Bo ja tak, ale ich nie widzę ![]() ![]() pozdrawiam g |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Facet sciągnął się kompletny, dzięki
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |