Wróć   TheSims.PL - Forum > Dodatki z sieci > The Sims 2: Ooo... Muszę to mieć!
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 19.01.2006, 18:06   #1
riannon
Guest

Domyślnie Zmarszczki

No własnie, widział moze ktoś gdzieś zmarszczki, jako makijaż, ale dla dorosłych a nie emerytów?? Tylko nie, że takie bruzdy tylko lekkie zmarszczki, ale widoczne. I moze widział ktoś gdzies włosy które były by jakby przeplatane siwymi włosami (nie że są całe siwe ale tylko niektóre pasma)
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 19.01.2006, 19:08   #2
smart_blonde
Guest

Domyślnie

http://www5.modthesims2.com/showthre...light=wrinkles

proszę bardzo
  Odpowiedź z Cytatem
stare 19.01.2006, 21:18   #3
goryczka2
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Perełka-13
No własnie, widział moze ktoś gdzieś zmarszczki, jako makijaż, ale dla dorosłych a nie emerytów?? Tylko nie, że takie bruzdy tylko lekkie zmarszczki, ale widoczne. I moze widział ktoś gdzies włosy które były by jakby przeplatane siwymi włosami (nie że są całe siwe ale tylko niektóre pasma)

Wiesz co, jakiś czasu temu założyłam tu wątek (bez odzewu), że poszukuję siwiejącego faceta, włosów dla dorosłego po czterdziestce (ten maxisowy podział jest dziwny - dorosły tuż po studiach a potem siwy, zgarbiony emeryt :con: ). Udało mi się ściągnąć skądś sima, który wygląda właśnie na siwiejącego, nie jest może rewelacyjny, ale jak chcesz to Ci go spakuję w warsztacie, wrzucę na rapid i możesz ściągnąć. Co Ty na to?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.01.2006, 08:41   #4
riannon
Guest

Domyślnie

Ok, jak byś mogła to by było bardzo fajnie Bo ja nigdzie nie moge takich włosów znaleźć
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.01.2006, 17:03   #5
goryczka2
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Perełka-13
Ok, jak byś mogła to by było bardzo fajnie Bo ja nigdzie nie moge takich włosów znaleźć
No więc facet wygląda tak:

Trochę go zmodyfikowałam, dodałam też siwiejący zarost, może się przyda?

Mam dwie prośby:

1. Daj znać, czy Ci się facet ściągnął kompletny - tzn. TE włosy, no i zarost, mam nadzieję, że tak.
2. Ściągnęłaś te zmarszczki, do których link podała camilla? Bo ja tak, ale ich nie widzę Sprawdzisz? Jak będą to daj znać, gdzie Ci się ściągnęły (ja myślałam, że będą w "pudrach" albo tam, gdzie makijaże-maski, ale nie mam ).

pozdrawiam
g
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.01.2006, 17:39   #6
riannon
Guest

Domyślnie

Facet sciągnął się kompletny, dzięki A co do tych zmarszczek to ich nie ściągnęłam w końcu, bo są jednak zbyt widoczne, a mi chodziło o takie jak mają np. 40-latki a tamte wyglądają jak mają 60- latki.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.01.2006, 17:43   #7
goryczka2
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Perełka-13
Facet sciągnął się kompletny, dzięki A co do tych zmarszczek to ich nie ściągnęłam w końcu, bo są jednak zbyt widoczne, a mi chodziło o takie jak mają np. 40-latki a tamte wyglądają jak mają 60- latki.

A no to niewielka strata Jak się kiedyś gdzieś napatoczysz na lekkie zmarszczki, to pamiętaj o mnie Tak się składa, że do fotostory potrzebuję
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania