|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Niedawno oglądałam sobie japoński dom Martencji
i także postanowiłam zbudować japoński dom. Pewnie nie jest on tak ładny jak jej ale to co przejdźmy do rzeczy Pewna japońska para postanowiła przeprowadzić się do Polski lecz przyzwyczajeni do swego japońskiego domu, który mieli w ich kraju rodzinnym kazali wybudować im typowy japoński dom. Z zewnątrz jest on jak już pisałam typowo japoński natomiast w środku chcieli aby był urządzony dosyć nowocześnie zachowując w pomieszczeniach brązową barwę według której urządzone są japońskie domy. A o to i oni rodzina Iwasaki: Teraz osobno mama Makiko oraz córeczka Ania. Rodzice postanowili dać jej polskie imię bo odtąd to polska jest ich ojczyzną Mam nikłą nadzieję, że spodoba wam się mój dom
Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 21:14 |
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Domek ładny, aczkolwiek jak zauważę jakieś błędy to dopiszę. 8,5/10.
PS. 1 po raz 1 >3. Ostatnio edytowane przez Marei : 14.02.2006 - 20:50 |
|
|
#3 |
|
Guest
|
Bardzo ładny domek. Czuć klimacik. Fajnie wygląda bryła i to, ze domek stoi nad jeziorkiem. Pokój dziecka lekko odstaje od reszty. 10/10
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
domek bardzo ładny, jedyne co mnie zdziwiło to to, że we wszystkich pomieszczeniach w oknach wiszą te same 'firany' ale i tak jest bosko
|
|
|
#5 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
![]() Domek ładny acz nie lubię domków zapchanych dodatkami z neta (przez czystą zazdrość, bo ja nie mogę sobie pościągać =.=). Ogólnie jest dobrze, ale tej dobrości nadają właśnie te dodatki. To co mi się szczególnie nie podoba to rozmieszczenie okien. No dobra już się nie czepiam dostajesz 8/10.
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Na samym poczatku zaznaczam ze absolutnie nie jestem fanka kraju wisni, japonskich samurajow itepe. Kultura zapewne oryginalna i bogata, ale mi nie lezy i juz. Wole europejskie bulwarowe kamienniczki
Twoje nowe dzielo na moje nieszczescie, wyszlo bardzo japonsko. I to duzy plus dla Ciebie, gdyz taki wlasnie byl twoj zamiar i plan. A to juz wieksza polowa (mimo to ze polowy sa rowne) sukcesu. Bryla ciekawie ulozona, nad, albo i pod jeziorkiem, symetryczna. Dach pasuje do calosci. Bardzo przytulny a jednoczesnie nierzytlaczajacy salonik. Jednakze, skoro mowimy o japonskim stylu to jakos nie pasuje mi kuchnia. Wprawdzie nie mam zielonego pojecia jak wyglada taka tradycyjna japonska, ale wydaje mi sie ze nie jest na pewno w czerni... No i pokoik dziecka koliduje mi z caloscia. Wrazenie ogolne > typowo japonskie. Czyli pewnie super )
Ostatnio edytowane przez konwallia : 14.02.2006 - 22:19 |
|
|
#7 |
|
Guest
|
naprawde domek pierwsze klasa
bardzo łądnie wkomponowany w tło przyrody , bardzo łądne zdjęcia ,jestem pod wreżeniem ,doceń to bo topowiedział : Numack-znawca mody i architektury
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Dziękuje wam za oceny^^! Co do firanek to jakoś tak wszędzie mi one pasowały. Pokój dziecka rzeczywiście nie pasuje do reszty ale nie chciałam dla dziecka robić ciemnego brązowego pokoju...
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Super
Lubię ten styl. Podoba mi się ta narożna wanna :p Jak już ktoś zauważył, to jest w nim ten "klimat"
Ostatnio edytowane przez Blue__Lagoon : 15.02.2006 - 10:38 |
|
|
#10 |
|
Guest
|
Domek ładny.Gustowny w japońskim klimacie.10/10 Mam pytanie udostępnisz?
PS Skąd masz skiny?
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|