|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez ::kumpel:: : 10.04.2006 - 13:14 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
yyyyy..... no jak dla mnie zero fabuły (jest o króliczkach i starym dziadku :wacko: )
strasznie krótki to byl wstęp czy odcinek , w ogóle on mieszka na śmietniku to gdzie ten śmietnik się pytam ? xP Ogólnie pod żadnym pozorem mi sie nie podoba i nie sądze że sie rozwinie ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Rozbawiłeś mnie. Stan cywilny to nie miejcse zamieszkania tylko czy ktoś jest żonaty, wolny. Akcja za szybka, teksty bezsensowne, krótkie, nie podoba mi się mówiąc krótko.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Fotostory (komiksu) z motywem królika jeszcze nie było i mogłoby być interesujące, ale tylko 7 obrazków? Przesada.
Stan cywilny... czy to pomyłka, czy raczej parodiowanie kogoś? Tego nie wiem. Zdjęcia. Nie widać dachów (albo ten dom i wychodek ich nie mają). No ale komornik je zabrał. ![]() Błędów ortograficznych nie ma (poza "z tąd"- "stąd", choć język jest raczej prymitywny (np. "Co nie lubi"- raczej "Czego nie lubi") Ogólnie fs jest za krótkie, bym mogła ocenić. ![]() Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Isi : 20.02.2006 - 19:39 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Jestem zagorzałą fanką Winklusa, ale zdaje się, że robisz mu konkurencję
![]() "Sługa do nogi" to przedni tekst ![]() Widać tu pewien pomysł na komiks, chyba masz jakiś scenariusz. Zakończenie to potwierdza. Za krótki ten odcinek, ale zaintrygowałeś mnie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Komornik, który zabrał dach zamiast lodówki?? :laugha: Ten komix jest dziwaczny, ale lubię takie... Czekam na następny odcinek! Ostatnio edytowane przez Niusiek : 07.04.2006 - 14:32 |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Krótki odcinek, czcionkę się trudno czyta, dziwne trochę teksty... Na razie mi się nie podoba, ale jak może popracujesz nad tą czcionką i będzie bardziej czytelna to będzie lepiej, bo sama fabuła jest ok (chociaż było podobne fs o babci, ale mam nadzieję, że to będzie inne
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
no moze byc nie najlepsze ale calkiem calkiem ocenie w 2 odcinku daje narazie 4,5\10
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Hahahaha... Muahahaha... Buahahaha < hahaha >
Co w ogóle się uśmiałam!!! Na początku myślałam, że to kolejne FS Winklusa ;-D Nie no powaga... hihihi < turla się ze śmiechu > Stan cywilny: Dom obok śmietnika z królikami... hahaha ![]() ![]() Pozatym nie pisze się "z tąd" tylko "stąd" :wacko: Co to za fabuła? ![]() ![]() A w ogóle też rozbawiło mnie to, że komornik zabrał dach zamiast lodówki... no co lol ![]() A i to pytanie: Czy króliki posłuchają? Buahahaha! Co dobre ;-P Ja uważam, że króliki nieposłuchają! I będzie śmiesznie ;-P Nie no porażka... czekam na 2odc ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
OMG !!! Zabral dach ? A jak mozna zabrac dach ? W calosci czy w dachowkach ? A co pozniej zrobil komornik z tym dachem ? Sprzedal ? A moze wzial na zmiane do swojego domu ?
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|