|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Jak wiecie, ja nie mam architektonicznego talentu ani zdolności pięknego urządzania wnętrz, więc ten dom z pewnością nikomu się nie spodoba.
Tak na prawdę to mi chyba już na dekiel wali żeby prezentować na forum takie "badziewie". Ale zrozumcie mnie - ja jestem chora na punkcie simów, więc chcę sprawdzić moje umiejętności. Oceniajcie mnie jak popadnie od 0 do 10. Wiem że jest do kitu ale oceniajcie szczerze !!! Sorry że nie ma zdjęcia bryły bo coś tam chyba przekroczyłam limit transferu na koncie WWW... przykro mi... Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 13:39 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Hmmm.... Zaczynam:
- W kuchni nie podoba mi się fontanna, stół i zegar- jakoś nie pasują. - W sypialni szafa zasłania kawałek okna, a te grecki litery na ścianie raczej nie pasują. - W pierwszej łazience lustro wyglądałby lepiej nad umywalką. - Czy w pokoju dziecka na podłodze są kafelki??? Tak to wygląda. - Bryła jakaś taka dziwna, ale to tylko moje skromne zdanie. 7/10 |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
U nie się zdjęcia nie wyświetlają ;( ;(
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
fajny domek!1podoba mi sie bryła i wnetrze tez
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ładny domek, tylko:
- po ciężką cholere w kuchni jest fontanna? - a w łazience dyskotekowe światła? - miejscami jest pustawo - pokój dziecka (ten ciemniejszy) nie podoba mi się totalnie - nie widze dwóch zdjęć i na których powinna być bryła, więc nie moge ocenić kształtu domu Ogólnie 7/10 Ostatnio edytowane przez magda_909 : 18.03.2006 - 16:41 |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
magda nie przesadzaj...Ładny dom!
10/10 - szkoda tylko że to ni clean. |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Zdjęc nie ma :/
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Łatwiej by było oceniać gdzyby się pokazywały domy, ale taki jest oryginalny
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
No domek nawet nawet tylko nie podoba mi się to że robisz za duze pomieszczenia bo obok kuchni jest pomieszczenie tej samej wielkosci a w nim jest tylko jedna kanapa :con: natomiast podoba mi sie łazienka, w ogole te smieszne swiatlo jest super ocena 8/10
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Bryła nie jest w moim stylu, ale otoczenie, które było widać z pierwszego zdjęcia fajne. Te... 'znaki' mi się nie podobają. No i te kafelki w nie
których pokojach. A i jeszcze ta fontanna w kuchni .... Ale miejsza o to moja ocena to 7\10 . Pozdrawiam Kika ![]() Ostatnio edytowane przez Kika : 05.07.2006 - 08:56 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|