|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
To jest moja następna pierwsza budowla. Tym razem jest to pierwszy sklep(niedługo będzie pierwszy klub^^) bo wcześniej jakoś ich nie budowałam. Można go nazwać mini centrum handlowym bo jest dość małe. Zapomniałam zrobić zdjęć łazienek ale cóż dam je później...
Bryła: w dzień w nocy Wnętrza: Korytarz Sklep z ubraniami Idziemy na górę... do sklepu spożywczego A obok spożywczego jest mała ale za to urocza restauracja KONIEC! Komutujcie ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 11:08 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Super. Gratuluję pomysłu. Bryła bez zarzutów.
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Bryła bardzo orginalna tylko razi mnie kolor czerwony :wacko: i ten "płotek" mi się nie podoba. Ale tak ogólnie to jest fajnie
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Mnie sie bardzo podoba, fajna bryla i fajne wykonanie wogole jest niezle. Daje 9/10, poniewaz nie pasuje mi to szklane cos co odchodzi o bryly wogole moim zdaniem nie potrzebne
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ciekawe, nowoczesne centrum. Brla nieskomplikowana, ale mila dla oka. Daje 10/10.
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Bardzo fajne wykonanie... i w ogóle weri weri najs... 10/10
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
No extra bomba. A jak zrobiłaś tę skośną szybe??prosze odpisz chodzi mi o to z boku bo ja mam taką szybe i niewiem jak to zrobicć
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Mi się bardzo podoba. Z zewnątrz bardzo ładne. Wewnątrz też niczego sobie. Ogólnie 10/10
|
![]() |
#9 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ładnie
![]() 9,95/10 za ten ciutek mniej podobający mi się środek ![]()
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
No coz.. Moze jest weri, weri bjutiful, jednak mam zastrzezenia. A ten, co tak pusto? Zero obrrazow, kwiatow. U mnie bez nich nie wyrasz. Minusik one. Czerwony, a moze inny kolor? Minus number two. Ogolnie super. Okna sa veri veri bjutiful i ich rozklad.
No, JustYnko, daje Ci gdzies tak 7,5/10 ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|