|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
37 | 61.67% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
13 | 21.67% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
7 | 11.67% |
2 gwiazdki - Zgroza |
0 | 0% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
3 | 5.00% |
Głosujących: 60. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Uhh, moje pierwsze FS, nareszcie!
![]() ![]() ![]() ![]() Odcinek 1. Odcinek 2. Odcinek 3. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Gdzie zamieszka Rita? -Kto będzie jej nowym opiekunem? To wszytko w następnym odcinku... ![]() Ostatnio edytowane przez .SiMCiA. : 19.05.2006 - 19:19 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
No no! bardzo mi się podoba, tylko mam dwa zastrzeżenia, ale takie małe, graficzne:
- dymki powinny się zaczynać troche dalej od twarzy bo wygląda jakby... nimi wymiotowali np. zd 5, spójż na Rite. - te czerwone prostokąciki opisujące sytuacje powinny być raczej na górze, bo ja zawsze najpierw zwracam uwagę na dymki, a później dopiero na to co jest na dole. OK? wtedy będzie Śiuper! oceniam 8/10, i te dwa zabrałam za te dymki i napisy, ale ogólnie jest super. treść ciekawa..twu! jaka treść, dymki ![]() nom w każdym razie masz fana swego FS ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Całkiem fajne.
![]() Podoba mi się końcówka, jak ojciec umiera i Rita rozpacza, bardzo realistycznie to zrobiłaś. Na początku mi się skojarzyło trochę z "Obliczami miłości" Polci (bogata rozpieszczona córka-blondynka, wybiera się na wycieczkę, tam było imię Flora, a tu nazwisko), ale myślę, że to zwykły zbieg okoliczności, bo już końcówka jest inna. Tekst jest w porządku (tylko "niemożliwe" razem- 2. obrazek), czcionka też. Widzę, że zdjęcia są rozmazane- chyba zapisujesz w Paincie jako .jpg. Jeśli chcesz, żeby były ładniejsze, to a Paincie zapisuj jako .bmp, a potem w innym programie (np. Gimp, Photoshop) jako .jpg. Bo mi się te rozmazania rzucają w oczy, a ujęcia są bardzo ładne i nie ma żadnych dymków, kryształków, niskich ścian... Fajny plakat. ![]() Ocenię gdzieś tak po 4. odcinku, pozdrawiam.
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
No mi się niezbyt podoba. Wolę inne opowieści :con: nie o takich jak to Isi powiedziała "rozpieszczonych, bogatych blondynkach" :con: . Co do zdjęć nie mogę się przyczepić, bo są bardzo ładne. Nie wiem co ci się Isi w nich rozmazuje
![]() ![]() ![]() Życzę powodzenia w pisaniu i pozdrawiam :* |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 13
|
![]()
No, może być. Zdjęcia jakieś takie ciemne są, ale ogólnie jest ok. Fajnie ci wyszło jak ten facet umiera :] Zobaczę, jak się akcja rozkręci i wtedy ocenię :]
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Jestem mile zaskoczona
![]() Spodziewałam się grona krytyk, a wcale tak źle nie było ![]() Ale mniejsza z tym. Isi, a moge skądś ściągnąć Photoshopa, bo ja nie mam zainstalowanego ![]() Ciemne są zdjęcia, bo w fotstory jest noc ![]() ![]() ![]() Dzięki Justykala ![]() ![]() ![]() ![]() No, to tyle. Dziękuję ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Lepiej ściągnij darmowego GIMPA- taki sam efekt. GIMP: http://komputerswiat.pl/download/download.asp?sid=2650 Biblioteki GTK (zainstaluj przed instalacją GIMP-a): http://komputerswiat.pl/download/download.asp?sid=2651
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Nawet mi się podoba, tylko zdjęcia są rozmazane (pewnie zapisane w *JPEG) i to trochę odpycha od czytania, ale powtarzam, że tekst jest nawet fajny. Tylko jedno mnie denerwuję. A mianowicie nie lubię jak pprzez dłuższy czas ludzie mówią sami do siebie, albo myślą (chodzi mi o te teksty w 'myślących chmurkach' co widać mniej więcej od 12 do 21 obrazka. Ale skoro tak miało być to niech tak będzie. Przyznam, że koniec mnie trochę zaciekawił i chętnie poczekam na dalszy rozwój akcji.
Aha, i dlaczego ta Rita nie zadzwoniła po pogotowie, tylko na policję?
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Jaroszka - przecież jest napisane że najbliższe pogotowie jest b. daleko.
Tak czy siak mi się bardzo podoba, tylko może lepiej zapisuj w innym formacie bo rzeczywiście są rozmazane. |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
No tak fajnie, tylko ta córka mogłabybyć nastolatką... Troszkę to wszystko takie... banalne. Cóż, zobaczymy, co się wydarzy dalej.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|