|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
To pytanie nie pasowało mi do żadnego innego działu, więc wpisuje się tutaj.
Chodzi o złodzei. Chcąc się oderwać od monotonii Miłowa, Dziwnowa i Werony zrobilam własne osiedle. Ma promenadę, uczelnie i przedmieścia, mieszka tam około stu rodzin. I ani jedna nie nie była świadkiem napadu złodzieja. Dlaczego? |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Widzisz, złodzieje są bardzo żadko spotykani. Gram bardzo długo w Simsy a tylko raz zdarzyło mi się, że złodziej przyszedł. Wydaje mi się, że złodziej przychodzi w "kożystnych" dla niego warunkach. Oto kilka z nich: Nie możesz mieć alrmu, wszyscy domownicy muszą spać, światła nie mogą być włączone, a w domu muszą znajdować się drogocenne przedmioty. Najlepiej jakby twój sim czy rodzina spała gdzieś od 11-06 żeby te godziny, w których dla złodzieja są kożystne (1, 2, 3, 4), były "wolne" U mnie to podziałało.
Mam nadzieje, że Ci pomogłam, Ice. P.S: Jak juz "odwiedzi" Cię złodziej sprawdź jak ma na imię. Mój np. nazywał się Joasia ;] |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Osobiście gram w simsy... od jakiś paru miesięcy (czy to mało, czy to długo?), złodziej odwiedził mnie dwa razy. Zawsze ten sam.
Ice cream, "korzystnych", nie "kożystnych", "rzadko", nie "żadko". Musisz poćwiczyć pisownię "żeta". Pozdrowienia. |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
A nie lepiej wpisać kod:
boolprop testingcheatsenabled true , a następnie z wciśniętym klawiszem shift,kliknąć na skrzynkę pocztową i wybrać force burglar(wymus złodzieja)? Zlodziej przychodzi od razu! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
mi zlodzieje przychodza do rawie kazdej rodziny:/ jednej babki ktora gralam przez 20dni <simowych;p> byl az 3 razy. i ona nie miala domu na kodach. wszystko zarobila ciezka praca. alarmy miala.
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]()
Wiesz Negative, to nie jest pewniak, ale oczywiscie w ten sposób można "zachęcić" złodzieja do okradnięcia nas, niestety złodzieje w The Sims 2 są leniwi...
edit: Cytat:
![]() Ostatnio edytowane przez Ice-cream : 10.06.2006 - 17:21 |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|