Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 05.06.2006, 17:08   #1
cissy
Guest

Mad Złodzej, a raczej jego brak

To pytanie nie pasowało mi do żadnego innego działu, więc wpisuje się tutaj.
Chodzi o złodzei.
Chcąc się oderwać od monotonii Miłowa, Dziwnowa i Werony zrobilam własne osiedle. Ma promenadę, uczelnie i przedmieścia, mieszka tam około stu rodzin. I ani jedna nie nie była świadkiem napadu złodzieja. Dlaczego?
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 05.06.2006, 19:01   #2
Ice-cream
Guest

Domyślnie

Widzisz, złodzieje są bardzo żadko spotykani. Gram bardzo długo w Simsy a tylko raz zdarzyło mi się, że złodziej przyszedł. Wydaje mi się, że złodziej przychodzi w "kożystnych" dla niego warunkach. Oto kilka z nich: Nie możesz mieć alrmu, wszyscy domownicy muszą spać, światła nie mogą być włączone, a w domu muszą znajdować się drogocenne przedmioty. Najlepiej jakby twój sim czy rodzina spała gdzieś od 11-06 żeby te godziny, w których dla złodzieja są kożystne (1, 2, 3, 4), były "wolne" U mnie to podziałało.
Mam nadzieje, że Ci pomogłam, Ice.

P.S: Jak juz "odwiedzi" Cię złodziej sprawdź jak ma na imię. Mój np. nazywał się Joasia ;]
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.06.2006, 09:32   #3
Brownix
Guest

Domyślnie

Osobiście gram w simsy... od jakiś paru miesięcy (czy to mało, czy to długo?), złodziej odwiedził mnie dwa razy. Zawsze ten sam.

Ice cream, "korzystnych", nie "kożystnych", "rzadko", nie "żadko". Musisz poćwiczyć pisownię "żeta". Pozdrowienia.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.06.2006, 09:38   #4
Konik

Reputacja: 10
Domyślnie

A nie lepiej wpisać kod:
boolprop testingcheatsenabled true , a następnie z wciśniętym klawiszem shift,kliknąć na skrzynkę pocztową i wybrać force burglar(wymus złodzieja)?
Zlodziej przychodzi od razu!
Konik jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 10.06.2006, 14:52   #5
pocia
Guest

Domyślnie

mi zlodzieje przychodza do rawie kazdej rodziny:/ jednej babki ktora gralam przez 20dni <simowych;p> byl az 3 razy. i ona nie miala domu na kodach. wszystko zarobila ciezka praca. alarmy miala.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.06.2006, 16:31   #6
NEGATIVE
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Ice-cream
Widzisz, złodzieje są bardzo żadko spotykani. Gram bardzo długo w Simsy a tylko raz zdarzyło mi się, że złodziej przyszedł. Wydaje mi się, że złodziej przychodzi w "kożystnych" dla niego warunkach. Oto kilka z nich: Nie możesz mieć alrmu, wszyscy domownicy muszą spać, światła nie mogą być włączone, a w domu muszą znajdować się drogocenne przedmioty. Najlepiej jakby twój sim czy rodzina spała gdzieś od 11-06 żeby te godziny, w których dla złodzieja są kożystne (1, 2, 3, 4), były "wolne" U mnie to podziałało.
Mam nadzieje, że Ci pomogłam, Ice.

P.S: Jak juz "odwiedzi" Cię złodziej sprawdź jak ma na imię. Mój np. nazywał się Joasia ;]
Ice-cream, ja tak robiłam i do mnie złodziej nieprzyszedł. Moja rodzina niemiała alarmów, dom miał pełno drogocennych rzeczy, światła wyłączone i spali w nocy od 11 do 6.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.06.2006, 17:09   #7
Ice-cream
Guest

Domyślnie

Wiesz Negative, to nie jest pewniak, ale oczywiscie w ten sposób można "zachęcić" złodzieja do okradnięcia nas, niestety złodzieje w The Sims 2 są leniwi...

edit:
Cytat:
Napisał Brownix
Osobiście gram w simsy... od jakiś paru miesięcy (czy to mało, czy to długo?), złodziej odwiedził mnie dwa razy. Zawsze ten sam.

Ice cream, "korzystnych", nie "kożystnych", "rzadko", nie "żadko". Musisz poćwiczyć pisownię "żeta". Pozdrowienia.
Brownix, tak dla twojej informacji - jestem dyslektykiem, pracuję nad tym, lecz zawsze będe miała problemy z pisownią niekiedy nawet najprostrzych słów... Wiesz, nie do końca jest to moja wina. Musisz mi dać pewne ulgi

Ostatnio edytowane przez Ice-cream : 10.06.2006 - 17:21
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania