|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Chyba z Extra gry
![]() 1.Jak już wybierzesz już z której strony ściągasz (simsweb itp......) to masz dużo obrazów i do rozpakowania. 2.obrazami sprawdzasz co to za rzecz i jak ci się podoba to kopiujesz do folderu downalds i rozpakowujesz. 3.*Uważaj bo w dużo rzeczach niema mesha* 4.jeśli jedna rzecz niema mesha to są w folderze kształty z tej płytki ściągnij mesh z folderu kształty a później kolor. *W niektórych nierozpakowanych rzeczach jest już mesh ale części rzeczy niema mesha.Jeśli niema mesha posłuchaj się punktu 4 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
a ja mam tak ze w zwierzakach zainstalowalam meble do kuchni jak wlaczam gry to jest ze sa a ich serio nie ma
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() Cytat:
![]() Tylko Arek nie wspomniał o tym, że trzeba najpierw rozpakować pliki gdzieś na komputer, bo one są spakowane. Możesz to zrobić np. programem WinRar - http://winrar.pl/ (jest też na tej płytce). A rozpakowane dajesz do Downloads. Jak rozpakujesz, to patrzysz w jakim formacie jest plik: - .package - taki plik dajesz do Downloads, - sims2pack (np. podłogi, tapety) - nie dajesz do Downloads, tylko każdy dodatek pojedynczo instalujesz dwoma kliknięciami myszką. ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Nie mówiłem o Winraru bo nie trzeba
![]() Moja koleżanka nie ma internetu ani Winrara i daliśmy se rade ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() Cytat:
![]() Bo spakowane by na pewno nie działały... Chyba jak nie ma programu to można w systemie Windows to rozpakować, ale wydawao mi się, że tylko pliki .zip.
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|