|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
A więc przedstawiam Wam trzeci już mój domek na forum
![]() Nie będę się rozwijał, oto dom: Bryłka, wejście: ![]() ![]() A teraz kuchnia, która jest połączona z salonem i jadalnią: ![]() ![]() No, a to właśnie jadalnia... ![]() i salon, na początek wejście, ![]() a teraz centrum: ![]() ![]() ![]() I wgłębi... ![]() Łazienka: ![]() ![]() ![]() Sypialnia: ![]() ![]() .... i gabinet: ![]() Jeszcze tylko rzut z góry... ![]() i to by było na tyle. Czekam na ocenki ![]() Ostatnio edytowane przez Kuba xD : 30.03.2007 - 16:14 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
sliczny ,śliczny ,śliczny!
10/10 |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
no średni...
Lepszy byłby zwykły chodnik Dziwne wejście...wchodzisz a tu za chwilę kanapa 8/10
![]() |
#4 |
Reputacja: 13
|
![]()
Bryła i wejście bardzo mi się podoba. Kuchnia z jadalnią również , ponieważ są dopracowane. W salonie podobają mi się najbardziej te " lustrzane " panele. Są jak najbardziej w moim guście .salon jest ładny.
![]() ![]() POzdrawiam |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Prześliczny! Daję 11/10
![]() PS. Te kwiatki zdechną w łazience <hahaha> |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Nom fajnie, fajnie
![]() Wiec tak: Nawet fajna bryla, choc taka zwykla to i tak ma cos w sobie ![]() ![]() Jadalnia jest ok, niczego sie nie czepiam ![]() ![]() W salonie nie podoba mi sie ta ścianka (prawa strona od TV), roślinka też mi się nie podoba, wygląda sztucznie ![]() Gabinet (?) mały troche, ale fajny, tylko to biurko mi znowu nie pasuje. Moim zdaniem nie powinieneś dawać rzutu z góry, ponieważ dom wygląda na pusty i troche obniża to ocenke. Ogólnie to dom może być, popracujesz troche i będzie dobrze ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Polia : 30.03.2007 - 22:48 |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Napisz jakich dodatków używasz.
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładny jak zwykle jednak wydaje mi się że ten jest najlepszy ze wszystkich 10/10 Pozdowionka dla Kuby
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Bardzo fajny domek...Daje 10/10
Znowu... Robisz piękne domy!! |
![]() |
#10 |
Guest
|