|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ja znalazłam jakiś taki duży zielony kryształ
![]() ![]() 1. Czy ktoś wie ile ich jest? 2.I jakie mają zaklęcia? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
O ile się nie mylę jest ich osiem, albo siedem
![]() gorąca stopa elektryczna dłoń lewitacja magiczna sztuczka teleportacja ugaszenie ognia duch wszystkie już miałam ![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
pamietamze daaaaaaaaaaaawno jakies 5,6 miesiecy temu ktos podal sytronke
tam bylo takie pudelko ze dostaje sie wszystki skladniki nawet dla dzieci i jeszcze ILE CHCESZ MAGIMONOW |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Shady, sims.kelsha.com chyba tak, tam jest taki grzybek
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Jak moge znaleźć lub gdzie moge kupić jad węża ????? Jest mi bardzo potrzebnu do ostatniego zaklęcia
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Bylo gdzies na Forum |
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() ![]() __________________________________________________ _______________ jestem nowa .plx mnie przywitać |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Hej ponieważ każdy ma jakies pytanie to postaram się zrobic małą ściągawę
Pytanie 1: jak dzieci zdobywaja składniki? Odp. Muchomory-siadasz na krzesełku- pieczarce i czekasz,gdy wyrosną usłyszysz bulgocik. Pył wrózek-Kaz dziecku bawić się zabawką rózowym pudełkiem Łzy smoka-kup smoka i łaskocz go Łuski smoka-kup smoka i czesz go Pytanie 2 Gdzie mozna dostac inne składniki Konfetti clowna,pióro pegaza,lodowe szkło,-Porozmawiaj z magicznymi sprzedawcami i wypełnij zadanie(nagroda wybierana losowo) jad węża,koniczynka,gumowy kurczak-wymieniaj się ze sprzedawcami Pytanie3 Jaki jest przepis na magiczny sok i biszkopt? Magiczny sok-Winogrona+Winogrona+pot ropuchy Biszkopt-Proszek do pieczenia+masło +pył Pytanie 4 O co chodzi z fasolą odp.Fasola jest super na samej górze śpi Will Wright i jest tam pudło fasoli możesz ja kraść. Pytanie 5. Od czego zalezy kolor smoka Odp.Od opieki im czulej się nim zajmujesz gdy jest jajem tym milszy będzie w przyszłosci. Kolory Czerwony-Ciagle podpala dom i gryzie Zółty-taki nawet miły Fiolet-Spokojny i przyjacielski Pytanie.6 Jak zdobyc magimony Zdobędziesz je podczas występów na arenie Pytanie 7 JAki jest kod na magimony Ten kod to magickbud ale nie działa,lepszy jest grzybek znajdziesz go pod tym adresem www.sims.kelsha.net Pytanie8 JAk wykorzystac sztuczki Przychodzisz do sima i wybierasz opcję zabaw No to tyle. Aha i powiedzcie co sadzicie o willu na czubku fasolki co? |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Szkoda, że nie wspomniałeś/aś o kryształach, to ściąga byłaby pełna
![]() ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|