|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
BWB home (Black White Brown home) to mój pierwszy domek i druga parcela. Może nie wszystko jest w nim idealne, ale powiem, że w sumie jestem z niego zadowolona. Jest on przeznaczony dla 2 małżeństw z dziećmi. Nie załączyłam zdjęcia drugiego pokoju dziecinnego, ponieważ jest on bardzo podobny do tego pierwszego. Wybudowałam go tylko ze względów praktycznych
![]() Zamieszkują tą posiadłość muzycy, więc nie dziwcie się czemu w domu jest tak dużo instrumentów. No to koniec gadulenia =). Zapraszam do oglądania i komentowania. Dziękuję za obejrzenie. Proszę o ocenki. Również te surowe. =) Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 20:13 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Za ciemno. Więcej okien by się przydało. Nie widzę za dużo dodatków z internetu. Nie dam Ci za to - , ale nie dam też+.
8/10 Ładny. |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
A mi się nie podoba. Za zimno, za ciemno, za nudno i monotonnie. Nie mój stul, nmie mój kilimat itp. , itd.
![]() Edit: Możesz mi wyjaśnić dlaczego jest tylko jedno zdięcie na jedno pomiesczenie(sypialnie) ? widząc tylko łóżko trochę trudno ocenić domek. Rób po kilka zdięć w każdym pomieszczeniu, i przedstawiaj dom na rzutach. Ostatnio edytowane przez Sheep-y : 08.01.2008 - 20:03 |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Nie Jest Zły :shifty:
Pozdr. ![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Bryła jest totalna porażką, przypomina mi statek.
W środku wcale nie jest lepiej. Tak jak już napisali użytkownicy powyżej jest za ciemno za nudno. Zdjęcia za małe, muszę się w nie wpatrywać. Dwa kominki w jednym pomieszczeniu niezbyt dobry pomysł, basen przedzielony na dwie części - katastrofa tam wogóle da się pływać ? nie podoba mi się, i te podpisy na zdjęciach - ugh ale to mnie drażni! |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Bryła według mnie jest taka klocowata, wewnątrz tak w sumie średnio. W kuchni jest za pusto. W calym domu jest tak jakos nieprzytulnie. Srednio mi sie podoba. Daję 5/10
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Domek niebrzydki, ale malo przytulny i nie pasuje mi kilka rzeczy: niebieska lampa w salonie, ktora odstaje od reszty i automaty do gry, ktore kompletnie nie pasuja do salonu. Na zewnatrz tez kanciasto i nieprzytulnie. 6/10
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Taki sobie... Meble nie zbyt dopasowane... Mieszasz dodatki z internetu z dodatkami maxisowskimi
|
![]() |
#9 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Tak, to źle. Według mnie to brzydko wygląda. Jeśli Tobie się podoba to szacuneczek.
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|