|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
OMG, mam chyba z 3/4 dodatków na czerwono. Czy powinienem je usunąć? Nie powodują dotychczas żadnych błędów i nie spowalniają gry.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
ja sciadnelam ten program, rozpadowalam ale nie chce mi sie ladowac. o co chodzi?
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
jak cm sie nie uruchamia to oznacza to, ze masz wadliwe dodatki. musisz sie pobawic i posprawdzac po kolei wszystkie osobno tym programem. w ten sposob mozesz usunac te wadliwe, ktore po prostu powoduja zacinanie programu. i prawdopodobnie problemy w grze :/
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
no program juz zalapal z 2 godzinnym opuznieniem, ale dziala, tylko ze wyskoczyl mi error? i co teraz? A program Clean instalator jest jakis dziwny nie wiem jak z niego korzystac
Ostatnio edytowane przez Edytka : 25.01.2008 - 16:56 |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Czy musisz się podpinać pod mój temat?
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Mam problem to pytam, a co nie moge? gdzie to jest napisane w regulaminie, ze nie mozna?
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Jeśli nie widzisz mój problem nie został rozwiązany, a jeśli ty posiadasz jakiś załóż swój temat mówiący o tym problemie. Poza tym temat ten nie dotyczy zagadnienia "Nie mogę uruchomić programu".
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
bobra przestan sie czepiac, napisalam juz gdzie indziej. Ponow swoje pytanie. SORRY!!!
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|