|
![]() |
#1 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Będę mocno nieskromna, ale udało mi się wybudować "zajefajny" domek.
Mi się bardzo podoba :-) Wybudowałam go miesiąc temu, ale nadal nie wiem, jak go umeblowoować i kogo do niego wprowadzić. Proszę o pomoc przy tym trudnym wyborze. Jeżeli ktoś ma ochotę domek prześlę przez gg lub na maila. A oto, jak wygląda: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Shody są z mod the sims 2. Oceniajcie i meblujcie proszę. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja na twoim miejscu zmieniłabym kolory podłóg i ścian, oraz wyrzuciła garaż. Zrobiła bym z tego domku - parcele publiczną. Zrobiłaś duże pomieszczenia i wydaje mi się, że byłby problem z zagospodarowaniem ich. Więc jakieś małe Centrum Handlowe byłoby dobrym rozwiązaniem - moim zdaniem.
Pozdrawiam ![]()
#3 |
Guest
|
![]()
To talna klapa z budowli o środku nie wspominając to tragedia. WEś no Zainwestuj w Bardziej jaśniejsze ściany i podłogi .. aby był fajniejszy i cieplejszy klimat chyba ze miales/aś taki ponury klimat namyśl. ( to nie mam nic przeciwko) A tynk bryły to nastempna fatamorgana. Zmeiń go ...
|
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#5 |
|
![]()
Ja w tym domku nie widzę nic 'zajefajnego'. Brzydko dobrane kolory, nieciekawa bryła. Ogrodu praktycznie 'zero'. Na dodatek pomieszczenia są za duże i trudno będzie je ładnie 'umeblować'. Nie podoba mi się.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
ten domek mi przypomina jakąś szkołę bardziej, jest zdecydowanie za duży,ale w środku podobają mi się schody
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Zgadzam się z poprzednikami.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
nie ciekawe... jedynie bryła troszkę na plus do mnie przemawia
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Bryła mnie przeraża, tak samo środek. Bez oceny
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
bryła beznadziejna, kolor beznadziejne, ok, pasują do siebie, ale są wprost obrzydliwe, wielkość pokoi jest za duża, za dużo przestrzeni, w dodatku nie ciekawie to wszystko rozmieszczone jest, okna są tak porządnie ustawione
nie,nie, przykro mi nie udał ci sie ten dom -.- |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|