|
![]() |
#1 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Jeśli chodzi o The Sims 2, to jestem dość kiepskim budowniczym
![]() W związku z tym prezentuję chatkę w innym stylu. Doszukacie się zaledwie paru dodatków z neta; mam ich co prawda dość dużo, ale są to głównie ciuchy, oczy, skiny, fryzury czy makijaż. Domek przeznaczony jest dla małżeństwa i u mnie małżeństwo go zamieszkuje. Parterowy na fundamentach w wiejskim, czy raczej tradycyjnym stylu. Bardzo przytulny i utrzymany w ciepłych kolorach. 2015 edit: zostawiam same zdjęcia (te, których imageshack nie usunął) bez podpisów. Enjoy ; D Domek zamieszkuje wszystkim znane małżeństwo: Daniel i Marysia Przyjemniaczek (Liliana i Andżelika są już po studiach i mieszkają ze swoimi narzeczonymi)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Liv : 30.01.2015 - 18:40 Powód: :) |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
No ujdzie, choc jak sam napisales, ze jestes kiepskim budowniczym, ale niczym mnie nie zachwyciles 7/10
|
![]() |
#3 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Jestem dziewczyną...
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Witaj
![]() A mi się nawet podoba. Jest przyjemny i zapewne dobrze się w nim gra. Napewno jest wygodny, bo nie zagracony. Wszystko jest w ciepłych barwach. 9/10 ![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
mi się bardzo podoba
![]() |
![]() |
#6 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Pisałaś że jesteś kiepskim budowniczym ale ja tak nie sądzę bryła bardzo mi się spodobała tak samo ogród .
Co do wnętrza jest funkcjonalne i nie zawiera prawie żadnych dodatków z internety więc na pewno urządzało się trudnij . Jedyne pomieszczenie jakie mi nie ujdzie to łazienka bo te nowoczesne kafelki nie pasują do reszty domu . Ocena 8\10
#7 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Bardzo ładny, spokojny domek... Trafiłaś w mój gust
![]() Dam ocenę 9,5 /10 bo mi się jeziorko jakieś takie rozlazłe wydaje, a do niczego innego nie moge się czepnąć ![]() Pozdrawiam i czekam na następne ![]() ps. Zapraszam do ocenienia moich tworów ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Wszędzie przytulnie oprócz w łazience. Jest w niej za pusto.9/10
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Nie zachwycasz ale ja sie na ten temat nie odzywam bo sama nie jetem genilnym budowniczym. W 'jadalni' zmieniłabym podłogę... nie pasuję do kafelek z kuchni... spróbuj wrzucić tam coś jaśniejszego
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Jedyny minus to łazienka.
Poza tym jest super. Takie ciepłe, drewniane domki są wg mnie fantastyczne. 9/10 ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|