|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Oto mój czwarty już domek na forum. Należy on do rodziny z FS (mam nadzieję, że w końcu ktoś mi da za nie ocenę a nie tylko kilka tych samych osób). Przeznaczony dla dwóch sióstr, jedna w wieku dziesięciu, druga siedemnastu lat.
Widok domu - bryła z przodu ![]() No i od tyłu ![]() Ogród "tylny" ![]() ![]() Ogród "główny" ![]() ![]() ![]() Najpierw wchodzimy do salonu... ![]() ![]() ![]() ![]() Dalej podążamy do kuchni... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skąd są dwa wejścia, w tym jedno do sypialni siedemnastolatki: ![]() ![]() ![]() Drugie zaś do pokoju, w którym wchodzimy na górne piętro, pomieszczenie podzielone jest na dwie części: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Schody prowadzą do maleńkiego holu, dlatego nie dałam jego zdjęcia, potem jest pokój dziecka: ![]() ![]() Oraz łazienka: ![]() ![]() ![]() ![]() Zapomniałabym o małej altance (oczywiście jest na dworze): ![]() Rzuty mam niestety tylko dolnej części mieszkania ponieważ przypomniało mi się dopiero teraz, że góry nie zrobiłam, a Simsy mam na drugim kompie w swoim pokoju. Wiecie jak długo się włączają... ![]() I jak się podobał? |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
W/g mnie ładny, ale przytłoczyła mnie jego wielkość
![]() |
![]() |
#3 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Bardzo, bardzo mi się podobają wnętrza - urządzone z gustem, ale bryła jak dla mnie zbyt udziwniona...
I mimo, że za bryłę powinnam odjąć najwięcej punktów - to odejmę tylko pół, bo widać, że się napracowałaś i zrobiłaś ją perfekcyjnie ![]() Po prostu nie trafia w mój gust ![]() Ocena 9,5 na 10 ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
ARLID, budowa domu trwała kilka dni, oczywiście z przerwami
|
![]() |
#5 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Budynek jest przerażająco duży ale nawet ładny .
Podoba mi się ogród jest urządzony tak jak lubię . Wnętrze taż ładne ale brakuje mi sufitu . Wszystkie pomieszczenia mają dobrze dobraną kolorystykę ale w niektórych pokojach przesadziłaś\eś z roślinnością . Ogólnie bardzo ładny ocena 9\10
#6 |
Guest
|
![]()
Bryła - udziwniona, aż za bardzo.
Do wnetrz nie mam zastrzeżeń, ale będzie 8/10 |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Bryła mi się nie podoba:/ taka szara i smutna
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Witaj
Jak zobaczyłam bryłę to pomyślałam ze tam moze zamieszkac całe wojsko a nie dwie osoby ![]() No ale jest dobrze urządzona. Tylko jak dla mnie czasami za dużo kwiatów i za duuuużo dodatków z neta, chyba własciwie same dodatki z neta.. ![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
To ja teraz rozwiję całą krytykę za którą i tak bardzo dziękuję, byliście szczerzy. Z roślinnością rzeczywiście przesadziłam, ale co do bryły - jak jest kwadrat to wszyscy się na nią rzucają i mówią jakie to jest brzydkie ale jeśli jest już bardziej udziwoina to też źle. Nie wiem już co budować...
Aleksandra - zawsze będę dawała tylko bryły z dodatkami z neta, bo maksisowe mi się nie podobają. Krytykujcie dalej tylko nie coś w stylu "za dużo dodatków z neta" bo to już się robi irytujące... |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Masz racje z tym ze trudno dopasować się do wszystkim z bryłą
![]() ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|