|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Dawno już domów nie dawałam, prawda? No właśnie pora przedstawić kolejny, zamieszkują go 4 osoby, od razu mówię, że zapomniałam dać sypialni jednej dziewczyny (o sklerozo). Wielkość parceli, na której został robiony to 4x5, więc żeby nie było nieporozumień
Aaaa...jest dosyć dużo zdjęć ![]() Bryła i ogród ![]() ![]() ![]() od tyłu, przedstawiam też altankę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uff...wchodzimy do pierwszego pokoju, salon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kuchnia ![]() ![]() ![]() ![]() jadalnia ![]() łazienka 1 ![]() ![]() ![]() łazienka 2 ![]() ![]() ![]() drugie piętro - salon ![]() ![]() ![]() sypialnia małżeństwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pokój dziecka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() łazienka ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------------------- Nie jestem z niego na 100 % dumna ale nie uważam, że jest zły. Oceniajcie! |
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
dom ladny, choc drazni mnie ta zielen na dworze, troche za duzo jej. Ladna zielona sypialnia i zreszta reszta domu tez, ale troche zageacony, w kazdym kacie cos jest 9/10
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 10
|
jaaaki prześlniczny *___* ogród=10/10 cudo! tylko te płytki z zewnątrz domu...nie podoba mi się. i nawet bardzo fajnie urządzowny. 9/10 i minus1 za te płytki na ścianach. ale ładna kompozycja nawet powstała
.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
Nie podoba mi sie 5/10
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
W pierwszej chwili rzuciła mi się w oczy elewacja... która chyba jest okładziną łazienkową. ;p
Potem ogród - Bardzo ładny, lubię takie gęste, porośnięte zieleni ogrody. Ty zrobiłaś ten dom na przedmieściach: W środku miasta zatrzęsienie takiej zieleni? No jakoś mi to nie leży... Ja na przedmieściach buduję raczej domy małe, funkcjonalne, a na 'zielonych' parcelach duże posiadłości właśnie z taką ilością zieleni. Wewnątrz prezentuje się bardzo ładnie - Chyba jak każde wnętrze z setami z internetu. W pokoju dziecka powaliły mnie koniki Nici - są świetne! Z tych ujęć wydaje mi się też trochę zagracony (Osobiście wolę trochę węcej przestrzeni życiowej dla sima... ) i miejscami ciemny, ale to może wynika z zdjęć...I jedno pytanko: Czy dom był testowany? bo w kilku miejscach mam wrażenie, że sim 'tupnąłby' nóżką, że nie może przejść... ;-) Niemniej posiadłość mi się podoba, starannie zrobiona, w moim stylu...
Ostatnio edytowane przez Linea : 20.07.2008 - 15:28 |
|
|
#6 |
|
Guest
|
AAAAA.... Dziewczyno powiem tak... Masz talent co do robienia domków i tyllleee...
Bardzo podoba mi się ten zielony pokoik... Och... normalnie zakochałam się w nim...-ZIEELEŃ...nie podoba mi się jeszcze ogród... Za dużo nawaliłaś roślin, ale ogólnie ładnie 9,5/10
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
dominik12 - bardzo kreatywna wypowiedź
![]() tak serio, dziękuję wszystkim za komentarze, ale dla mnie to trochę za mało, mogę prosić o więcej? |
|
|
#8 |
|
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
Prosić zawsze można
![]() Nie dam ![]() Na początku napiszę, że bardzo spodobała mi się już sama bryła i otoczenie ![]() Jak Ty to zrobiłaś, że rozciągnęłaś ją w ten sposób, a sprawia wrażenie przytulnej i ładnej... Wyobrażam sobie, jak ładnie się prezentuje z widoku otoczenia. Jak dla mnie strasznie dużo dodatków z neta, ale podobierane z gustem no i wyglądają bardzo porządnie (w sensie wykonania). Najbardziej podoba mi się sypialnia - przyjemnie by było tam pospać ![]() Ale to najbardziej. Reszta też jest ładna. Kolorystycznie wszystko pasuje i nie zgodzę się, że jest zagracony każdy kąt (puste kąty są paskudne). Ty bardzo fajnie podobierałaś tam różne ozdoby itp ![]() Ogród - rewelacja... Ach jak przyjemnie by było wypoczywać nad takim basenem (rozmarzyłam się )No i WIELKI + za zdjęcia ![]() Nie to, że jestem miła, bo Ty dobrze oceniasz moje domki. Przyznaję szczerze, że nie umieściłabym go w grze bo nie lubię dodatków z netu (m.innymi za brak tych dowcipnych opisów w stylu: "Kawałek Kamienia - gdy nie możesz zabrać Sima w góry, Twoi Simowie mogą przywieźć kawałek góry swoim przyjaciołom, którzy zostali w domu". No ale podziwiam przemyślenie kompozycji i staranność wykonania, więc ocena końcowa 10/10. Pozdrawiam ps. A w wolnej chwili przejrzę poprzednie Twoje domki na forum... Bo jakoś mnie zaciekawiło
Ostatnio edytowane przez Björk : 20.07.2008 - 20:24 Powód: Żart :) |
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Nie w moim stylu jednak coś mi sie w nim podoba
Ogród nie za bardzo...ja jakoś nie przepadam za taaak wielką ilością zieleni. W domu tez troche irytuje mnie ta wszech obecna zielenina. Jednak bardzo podobają mi się łazienki i pokój dziecka Chyba najmniej podoba mi sie kuchnia, wydaje mi sie taka bezosobowa i troche ciemna. Ale ogólnie to ten domek bardziej podoba mi się od Twojego poprzedniego.
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Fajny domek
Troszkę nie pasują mi te płyki na zewnętrznych ścianach domu, ale to rzecz gustu - a o gustach i guścikach się nie dyskutuję więc odpuszczam hihi Uwielbiam roślinki i mnie nie przytłacza taka ilość roślinek na zewnątrz jak i w domku. Meble są starannie podobierane, przecudowny jest pokoik dziecka, po prostu cudeńko Trochę ciemna wydaje mi się łazienka na piętrze, ale może wyszła tak na zdjęciu... To co jeszcze lubię to wypełnienie każdej wolnej przestrzeni Domek przytulny, myślę, że każdy sim chciałby w nim zamieszkać Daję 10/10 i oczekuję na kolejne Twoje domki
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości) | |
|
|