|
![]() |
#1 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Właściwie nie wiem, czy dobrze robię umieszczając to tutaj, ale jestem zachwycona tym zestawem luksusowych mebelków
![]() No i chciałam zaprezentować, jak super, ekstra nowocześnie i luksusowo mogą mieszkać niektóre simy ![]() Sorka za jakość zdjęć, ale niestety nie można ustawić na większe, a screenshoty nic by nie dały, bo nie można wyłączyc panelu sterowania. Przynajmniej ja nie potrafię ![]() OK przejdźmy do rzeczy: Oto budynek z zewnątrz: ![]() ![]() Szeroko pojęte otoczenie: ![]() ![]() ![]() ![]() TOALETA (Szczur zauważ ![]() ![]() Kibel w willi: ![]() ![]() Salon połączony z kuchnią: ![]() http://i233.photobucket.com/albums/e...c_95af869c.jpg ![]() ![]() Sypialnia: ![]() Palenisko: ![]() ![]() Taras nad jeziorem: ![]() ![]() Huśtawka, by było przyjemnie nawet przyszłym dzieciom ![]() ![]() Zapraszam do komentowania i przy okazji pozdrawiam wszystkich znajomków ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
*****ista
![]() ja kcem taki kibel! :<
#3 |
|
![]()
Wow to wszystko zbudowałaś w Bezludnej wyspie ja cię kręcę!!!!!!!! tam jest *****iście
![]() ![]() ![]()
#4 |
Guest
|
![]()
Jejuu! Też chcę bezludną wyspę! Ale mieli tylko zwierzęce historie, więc wziąłem co mieli.
Ach! Ach! Ach! *Q* |
![]() |
#5 |
|
![]()
No, ja pindolę, że się tak wyrażę, pełen luksus!
![]() I jeszcze ten kibel taki vip'owski, tylko największe gwiazdy takie posiadają! Za wspaniały pomysł i świetne wykonanie 10/10. Nic nie poradzę, że mi się podoba! ![]()
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Niezły klimat utrzymałeś. Brawo ;]
|
![]() |
#8 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Marian, aż mi głupio, że tak zjechałam Twoją ostatnia pracę... ale naprawdę wolę te nowoczesności w Twoim wykonaniu.
Gr Louie - rozumiem... że klasyczne wolisz, ale chyba nie zarzucisz mi braku skromności ![]() Wszystkim pozostałym dziękuję i zapraszam do dalszego komentowania... Np. Jestem ciekawa oceny Serafa, Kowalskiego i Kubussa, z którymi bardzo się liczę ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() Cytat:
![]() Mogłabyś tylko w tamtym temacie wyjaśnić swoją uwagę o hamaku, tak na marginesie...
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Dom jest niezły
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|