|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
I jak pierwsze wrazenia cornelciu?
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
naj dodatek ale mnie wnerwiaja te całe gwiazdy maja sie za nie wiadomo co! Za to moja babka buja sie w jej fanie
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
A dlaczego Ci tą gwiazdkę odjęła?
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
ehehe
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
i kim jesteś :shock: :?: kimś więcej niż idol :?: :shock: :?:
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
A wiec jak obiecałam ok 20 + opisy do nich.Chce sie pochwalic ze zostałam juz gwiazda i to 1 na forum
![]() [img] ![]() symulator ![]() ![]() Do naprawy akwarium potrzeba specjalnego sprzetu! ![]() kompiel blatna ![]() A oto widzimy nagrode za naj modelke mam jeszcze nagrode za naj piosenkarke ![]() nowe programy(dokładnie 4 :rozrywka,sport,zwierzeta i.....nie pamietam) ![]() mozna zamówic do domu masarzyste ![]() juz jest na miejscu ![]() O jak dobrze ![]() Wierny fan nawet musi zagladnac do kosza! ![]() noto jedziemy do dzielnicy showbiznesu ![]() O Avril daje mi autografa! ![]() zaspiewamy w stylu? ![]() zagramy jako? ![]() nagram utwór dla? ![]() zeby zagrac doba role trzeba wybrac 3 opcje jak dana role zagramy ! ![]() Tak moja simka jest bardzo utalentowana ![]() Tak zdałam zostałam ja gwiazda w sim swiecie ![]() OoO nagroda filmowa! ![]() moi fani ![]() i jak wam sie podoba? [/img] |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
gratulacje cieszę się razem z tobą :lol:
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
A ja będe mieć jutro! Czyli we wtorek, oczywiście jesli będzie w Empiku :-)
|
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytat:
w innych sklepach komputerowych |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|