|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wyjdź do otoczenia, wyprowadź ją/przenieś do skrzyni rodzin za pomocą specjalnej ikonki *którą znajdziesz w okolicach tej do robienia nowych rodzin
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
zaraz zobaczę
![]() udało się!bardzo Ci dziękuję ![]() Ostatnio edytowane przez Rocket : 11.10.2008 - 19:31 Powód: nie piszemy dwóch postów pod rząd |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 11
|
![]()
mychaa6369 nie pisz dwóch postów pod rząd.
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
nie znam się za bardzo na forach,ale co w tym złego,że chciałam podziękowac za pomoc?
|
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
W tym nic złego, ale można edytować post, ponieważ tak jest zgodnie z regulaminem, bardziej estetycznie etc.
Nie ma za co ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Mam zapytanie, jestemw jednym domu i mam trochę kasy odłożonej. Chce kupić droższy dom ale w momencie w którym wychodze do otoczenia to mój sim ma znowu 20 000 i nie stac mnie na chałupę droższą? Co robić? Z góry dziekuję za pomoc.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Sam Francisco (fajny nick
![]() Aby zachować wszystkie zgromadzone fundusze musisz przenieść simów do skrzyni rodzin za pomocą w/w narzędzia z widoku otoczenia. Wtedy cała rodzina zachowa wszystkie fundusze ![]() Jeżeli tak właśnie robisz, to by oznaczało, że masz jakiś błąd w grze (dodatki z internetu, które powodują taki błąd, wtyedy przenieś gdzieś folder downloads, by gra była clean). Może przydatne byłoby zainstalowanie patcha do gry ze strony www.thesims2.com zakładka HELP > Patches. Jeżeli i to nie pomoże to niestety odinstalowanie i ponowne zainstalowanie gry ![]() Powodzenia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
No i jeszcze jedno rozwiązanie, bardzo trywialne, ale sama kiedyś popełniałam ten błąd. Wychodząc do otoczenia zapisuj grę ;]
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|