|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Witajcie
dziś przedstawię wam mój dzisiejszy projekt i wykonanie, na wstępie pragnę zaznaczyć iż etap II jest dopiero w planach na papierze ![]() podczas oceniania tego projektu prosze nie sugerować sie wielkimi ceglastymi"cosiami" wokół gdyż to są kolejne projekty...) To osiedle przeznaczam dla klientów bogatszych, o wiekszych wymaganiach.. OPIS powierzchnia całkowita domu: 274m2 ilość domów w tym etapie 3 działki do domków : 321,5m2 ; 460m2 ; 547,5 m2 data powstania projektu 3,11,2008 !! osiedle na działce 30x50 zapraszam do ogladniecia zdjeć ![]() wnętrze jak zrobie to wyśle(myśle e do końca tygodnia) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() rzuty: (uniwersalny + lustrzane odbicie) Parter ![]() a)salon - 45,5m2 b)gabinet - 24m2 c)przedpokój - 32m2 d)kuchnia+jadalnia - 38m2 Piętro ![]() 1)łazienka - 26m2 2)sypialnia - 24,5m2 3)sypialnia - 24m2 4)korytarz - 20m2 5)sypialnia - 28m2 6)garderoba -12m2 zapraszam do komentowania Ostatnio edytowane przez Mexiss : 03.11.2008 - 22:21 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Kolejny świetny projekt
![]() Nie mogę się doczekać kiedy umeblujesz i pokażesz te swoje projekty ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() |
#3 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Coraz lepiej ale widzę że znowu pozostałeś przy tym zupełnie nie pasującym ogrodzeniem do nowoczesnej bryły domu .
Bryła ciekawie się prezentuje od frontu ale tył pozostawia wiele do życzenia przydał by się np. altanka na ziemi a nad nią mały balkon przynajmniej ja bym tak zrobił . Ogród tak że lepiej jest bardziej gęsty a tył rozumiem zostawiłeś pusty by właściciel mógł go zagospodarować . Rozkład pomieszczeń taki sobie nie które pomieszczenia są lekko przyciasne . Ocena bryła 7.5\10 Ogród 6.5\10 Ogół 7\10 Pozdrawiam
#4 |
Guest
|
![]()
swietnie ;**
z jakiej strony masz te rzeczy? |
![]() |
#5 |
Reputacja: 15
|
![]()
Z tył nie podoba mi się ta wielka oszklona ściana, no ale reszta może być. Może jeescze tylko te łuki by mogły być przylepione do ściany, a nie takie kikuty
![]()
#6 |
|
![]()
Elegancko, bardzo mi się podoba. Chociaż przypomina mi troszkę takie dwa domy bliźniaki, a nie blok.
Podobaja mi sie bardzo bryły w Twoim wykonaniu i proste aczkolwiek ładne ogrody. Ocena: 9/10 |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Bardzo fajne, dasz do pobrania?
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
to są domy bo ludzie mysla ze to mieszkania
![]() kto chce do pobrania pisać na pw lub gg ![]() pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Znakomity projekt : ) Bryła nowoczesna i wystrzałowa, ogród prosty, ale z klasą, reszty ... nie ma
![]() ![]()
#10 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Narazie podoba mi się ale wstrzymam się trochę z oceną i poczekam na wnętrza.
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|