|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mieszka tu matka z córką i współlokatorką.
*** Dzisiaj odwiedziliśmy dom pani Monk. Wychowuje samotnie córkę Andie, a sama pracuje jako architekt. Zobaczcie jej dom! Przywitała nas ciepło już przed domem. Wprowadziła nas do ślicznego, biało-czarnego salonu. Widać tu kilka prac Lindy, oraz komputer. Telewizor wisi na ścianie, firanki wesoło powiewają naokoło. Następnie przeszliśmy do pokoju jej córki - Andie. Pisała w pamiętniku, odłożyła go więc i pokazała nam pokój. ![]() Zdradziła nam, że urabia mamę żeby nad łóżkiem móc powiesić plakat z jej ulubioną gwiazdą - Avril Lavigne. Kolejnym pokojem jaki zobaczyliśmy była kuchnia... Czarny kolor i stal to świetne i bezpieczne połączenie... Odwiedziliśmy pokój współlokatorki panienek Monk - Gabrielli. Jeszcze łazienka... Mała, szara, nienajlepiej udana, ale fajna ![]() Balkonik na pogaduszki w świetle słońca. Oraz sypialnia właścicielki: *** Tak oto zakończyła się wędrówka po domu Monków ![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hmmm.....
Nie widzę zdjęcia bryły. Ocenię: Bryła: - Przód domu: nieeee, 3/10 Salon: za duży, brakuje [colour=green]zieleni[/colour], 5/10 Pokój Andie: już lepiej, ale czegoś mi tu brakuje, 6/10 Kuchnia: czarny nie pasuje do kuchni, 4/10 Pokój Gabrielli: Taki...dziecinny :/, 5/10 Łazienka: za szara, zlew wisi w powietrzu, 3/10 Balkonik, nawet, nawet: 7/10 Sypialnia właścicielki: nie pasuje ta szara szafa, lepsza bylaby w innym kolorze lub z lustrem, 4/10 Ogród: - Ogółem: 37/80 czyli 4,6/10 EDIT: gdzie simowie jedzą, bo nie widzę stołu. I nie ma rzutów. |
![]() |
![]() |
#3 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Hmmm... co to ja chciałam
![]() Rozumiem, że to mieszkanie? A może byś nam pokazała bryłę? <prosi> Do tych "wesoło powiewających firanek" nigdy się nie przekonam ![]() Te czarne ściany w kuchni też nie zachęcają do przygotowywania posiłków (czy mieszkanki domu są na diecie?) Reszta domku śliczna, aczkolwiek mam poczucie, że jest dużo niewykorzystanej przestrzeni. Pozdrawiam EDIT: to rzeczywiście dużego pola do popisu nie miałaś (w sensie, nie mogłaś zmieniać wielkości pomiezczeń itp, itd. No to w sumie całkiem nieźle sobie poradziłaś ![]() Ostatnio edytowane przez Björk : 15.11.2008 - 09:34 |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
To mieszkanie na 3 piętrze w tym bloku z otoczenia OŻ co mieszka w nim Teresa Bokser czy jak jej tam xd Ale jak koniecznie chcecie to zrobię niedługo fotkę bryły.
|
![]() |
#5 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
SALON
Trochę w zimnych barwach ale meble dobrze dopasowane . POKÓJ DZIECKA Całkiem ładnych tylko przydało by się jakaś ozdoba tan łóżkiem by wypełnić tą pustkę. KUCHNIA Okropna wszędzie czarny ledwo widać gdzie się kończy podłoga a zaczyna ściana . POKÓJ WSPÓŁLOKATORKI Ładny podoba mi się ten zestaw mebli . SYPIALNIA Też ładna , ale czy łóżko dla jednej osoby to nie za mało .? ŁAZIENKA Bardzo modernistyczna zimna i nie miała dla okra przydałby się chociaż jakiś kwiat np. między półką a wanną . OCENA WNĘTRZE Uczciwe 5\10 Pozdrawiam
#7 |
Guest
|
![]()
Kuchnia za duża i za ciemna a łazienka za długa tak jest ok.
ale w łazience nie podobają mi sie kolory 5,5/10 |
![]() |
#8 |
|
![]()
Całość bardzo przeciętna .
Kuchnia przerażająca ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 15
|
![]()
Ogólnie wszędzie jest pusto (a szczególnie w salonie). Średnio mi się podoba, ale fajnie robisz zdjęcia. Najbardzeij podoba mi się łazienka- to chyba jedyne w pełni zagospodarowane pomieszczenie- 6.5/10. Pozdrawiam
![]()
#10 |
|
![]()
Yyy nie podoba mi się. Wnętrza mnie nie przekonują, kuchnia tragiczna. Ocena: 2/10
pozdrawiam: kubuss |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|