Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 23.11.2008, 08:28   #1
Simek96
Guest

Domyślnie Dom "Słoneczko" [BRAK ZDJĘĆ]

Witam.
Jest to już mój drugi dom Tak jak wtedy, nie ma dodatków z internetu. Teraz przedstawiam mój domek :

To już wszystko. Czekam na oceny

Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 20:54

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 23.11.2008, 09:17   #2
zelkam

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Dom "Słoneczko"

Hmmmm....jeśli to twój drugi domek na forum, to masz małe usprawiedliwienie, również dlatego, ze to maxisowy dom. I lepsze będą zdjęcia lepszej jakości i przy włączonym świetle.
Jednak nie za bardzo mi się podoba:

Bryła: taka zwykła, nie lubię parcel, na których zagospodarowana jest ok. 1/3 działki.

Salon: wieje nudą, nie pasują te firanki.

Kuchnia z jadalnią: nie pasuje ta biała kuchenka, kafelki(?) na podłodze też nie za piękne, firanka wchodzi w blat.

Pokój dzieci: szafa, dwa łóżka i biurko z komputerem, domyślam się, że to jedyna atrakcja tego pokoju, dzieci zanudzą się na śmierć.

Sypialnia; zauważyłam, że chyba w każdym pokoju są te obrzydliwe firanki, dobrałeś jasne meble...a tu ciemna szafa, dywan lepszy by był w 1 kolorze

Łazienka: tia....jasne meble do ciemnych ścian i ciemnej podłogi, w niektórych domkach ładnie to wygląda, ale tobie się nie udało. Według mnie, lustro lepiej powiesić nad umywalką.

Ogółem;
Bryła: 4/10
Wnętrze: 3/10
Ogród: 2/10

Razem: 3,3/10
zelkam jest offline  
stare 23.11.2008, 09:19   #3
kubuss

Reputacja: 10

Nie podoba mi się, w domu jest za ciemno, zdjęcia są nie wyraźne. Pomieszczenia są za puste, brzydka łazienka, pokój dzieci nie jest "dziecinny", sypialnia brzydka, kuchnia pusta i tak samo salon. Okropna bryła. Ocena: 2/10.

pozdrawiam:
kubuss
kubuss jest offline  
stare 23.11.2008, 10:30   #4
mienso
Guest

Cytat:
Napisał kubuss Zobacz post
Nie podoba mi się, w domu jest za ciemno, zdjęcia są nie wyraźne. Pomieszczenia są za puste, brzydka łazienka, pokój dzieci nie jest "dziecinny", sypialnia brzydka, kuchnia pusta i tak samo salon. Okropna bryła. Ocena: 2/10.
Dziękuję Kubuss (a może być Kubek?) za wyręczenie mnie
Czytasz w moich myślach.
A więc kiepsko Ci ten dom wyszedł, oj baaardzo kiepsko.

Ocenia: 3/10

stare 23.11.2008, 11:17   #5
Souris
Guest

Cytat:
Napisał kubuss Zobacz post
To ja też nawiążę do Twojej wiadomości, tyle, że ocena to 1/10.

stare 23.11.2008, 10:35   #6
Björk
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne

Reputacja: 19

A ja jestem zdania, że gra się w takim domu dobrze
Oczywiście brakuje klimatu miłego i ogród świeci pustkami, ale simy mają w nim wszystko, co do szczęścia potrzebne
stare 23.11.2008, 11:53   #7
Wielebny
Mod emeryt

Reputacja: 9

BRYŁA
Mało co widać 2 zdjęcia jedno z tyłu drugie z przodu po ciemku ale i bez dobrych zdjęć mogę stwierdzić że bryłę nie mogę uznać za dobrą prosta w budowie , chaotycznie umieszczone okna i pierwszy lepszy dach .
OGRÓD
Kilka drzew przeolbrzymi basen i mały staw + altanka i kilka grządek w ogródku .
Czyli nic specjalnego .
WNĘTRZE
Bardzo ciemne nie dawaj tapet i podług w tym samym kolorze jeśli coś ma ten sam kolor nie oznacza to że barwy pasują do siebie . Wszystko się zlewa .

Ogólnie jak patrze na cały projekt wygląda to tak jak byś dawał/a pierwsze lepsze meble czy dekoracje byle były bez żadnego przemyślenia
Co prawda + że dom jest clean czyli budowany tylko z maxisa ale i bez dodatków z neta można zrobić coś ładnego polecam prace Bjork i Irbis .
OCENA
BRYŁA 4\10
OGRÓD 4\10
WNĘTRZE 4\10
OGÓŁ 4\10
Pozdrawiam
Wielebny jest offline  

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania