|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Piszę jeszcze tutaj oddzielnie, ale problem jest ten sam co w wątku: http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=48352.
Chodzi mi tylko o odpowiedź na pytanie o co chodzi z tym, że jak ktoś ma system VISTA to nie może grać w Simsy, spotkałem się z takimi opiniami i proszę o pomoc, bo kupiłem grę i nie działa ![]() Rafał. P.s. Jeżeli zaśmiecam, to proszę o przekierowanie do wątku, gdzie znajdę odpowiedź.j |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
System nie jest powodem niedziałania gry. Sama mam Vistę (argh) i simsy jakoś mi działały. Nawet teraz mam w tle bezludną wyspę.
Problem musi leżeć w innym miejscu.
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ja też mam vistę i wszystko normalnie na niej działa.
Czy masz na pewno oryginalne Simy?? |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Tak, zakupione w media markt.
*w sumie jak rozpakowałem to już oddawać nie będę, a z resztą poczekam do stycznia, wtedy znowu będę zmuszony zmienić komputer i może tam uda mi się zainstalować simy bez przeszkód. Mam nadzieję, że na laptopach simy chodzą normalnie.? |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Powiem tak jeżeli kupiłeś laptopa już z systemem to wszystkie potrzebne sterowniki do gry powienieneś już mieć, przynajmniej ja tak mialam, a laptopa kupiłam na dniach. Gra nie ma jakiś nadzwyczajnych wymagań i przy tym kompie który masz bez problemu powinno wszystko ładnie chodzić. Więc niestety poddaję się ;(((
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Źle napisałem albo źle mnie zrozumiałaś.
Na razie mam normalny komputer z Vistą, a od stycznia będę miał laptopa z nie wiem czym, więc spróbuje wtedy. dzięki za pomoc. |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
Musiałbyś kupić naprawdę dobrego laptopa, by Simsy chodziły na nim dobrze...
Pochodzenie gry nie ma tutaj najmniejszego znaczenia. Niepotrzebnie założyłeś dwa tematy, powróćmy może tutaj.
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
ale Ci się nie chce zainstalować czy co? bo mi wyskakuje że są one niezgodne z wersją cos takiego ale ja klikam nie w pomoc tylko uruchom program i wszystko gra... tylko się to wyświetla a nic to nie przeszkadza....
a jesdzcze-mam Vistę na laptopie Ostatnio edytowane przez silvgirl17 : 26.12.2008 - 08:15 |
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 12
|
![]()
Pewnie Ci napisali "Program The Sims 2 przestał działać z powodu wystąpienia problemu" =.=?
Ja na samym początku jak instalowałam simsy, to też miałam ten problem, którym jest wystąpienie problemu...lol Ale zaczęłam instalować od nowa, coś tam pozmieniałam - może właśnie zainstalowałam w trybie zgodności z systemem XP... Nie pamiętam już dokładnie (bo bałam się cokolwiek zrobić, żeby mi się znowu nie wyłączyło), ale wiem, że musiałam zainstalować od nowa. Co do tego, że Cię powiadomi...- taaa... ja już to znam. Nic nie robi. A cokolwiek włączę potem się psuje i występuje problem. Ale naprawdę ja tu oczekuję szczegółów dotyczących problemu, bo mi tak napisali, że on bada ten problem a tu się okazuje, że problemem jest problem x.x' Niemożliwe. Ostatnio edytowane przez Miyoki : 21.12.2008 - 12:40 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Krzysiek88, masz gołe simsy, bez dodatków? Jeśli tak to ściągnij patha: http://thesims2.ea.com/update/
też mam vistę i miałem podobnie, u to mnie pomogło |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|