|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Otóż miałam nagrać teledysk a tu co chwila błąd i piszę (nie pamiętam dokładnie) (coś tam failed) i coś o downloadsach i na końcu imię sima (czasami gościa lub sima z innej parceli!!
!... i jest do wybrania: RESET CANCEL i DELETE jak klikam cancel to po połowie sekundy znowu się pojawia a jak reset to po chwili znowu się pojawia.... no a jak Delete to sim mi się usuwa! Co mam zrobić?! |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Przeskanować Downloads Clean instalerem
![]() ![]() Albo to skutek nadmiernego uzywania BoolPropa ;] Ostatnio edytowane przez blakistoni : 13.02.2009 - 20:13 |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
O jej, czy ciężko to zrozumieć, że Delete znaczy usuń? ._. Jeśli nie chcemy stracić obiektu czy sima NIGDY nie należy naciskać Delete. Co do reszty to Cancel zawsze kończyło problem. Opisz dokładniej kiedy błąd się pojawia itp.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mi się tak zdarza jak mam boolpropa włącznego *automatycznie po wejściu do gry o.o*
wpisz kod: boolprop testingcheatsenabled false powinno zapobiec takim komunikatom ![]()
![]() |
#6 | |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]() Cytat:
![]() A o skanowaniu downloads było powyżej ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Sorki ja w innej sprawie może ktoś mi pomoże. W aspiracjach jest to okienko z nagrodami za prace, jak dostaje sie awanse to mozna cos z tego sobie wybrac. Zastanawia mnie jaką trzeba miec pracę aby wyswietlilo się okienko np z tymi dzwiami z gwiazdką czyli show biznes czy cos takiego. Co muszę zrobić bądż jaką mieć prace aby to zdobyć?
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Musisz awansować w tej dziedzinie. Szukasz pracy w 'show' i jak awansujesz kilka razy (chyba z 5 czy 6) to wtedy ikonka zrobi się aktywna.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 15
|
![]()
Lub wpisać kod:
unlockCareerRewards ![]() Ps. Dostępny od NS ![]()
![]() |
#10 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|