|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Witajcie
przedstawiam Wam mój nowy projekt, butterfly park. docelowo będzie on zawierał 12 bloków, etap pierwszy to 4 bloki, zawierające 48 mieszkań 60m2 i 73m2. w skład kompleksu wchodzi również ogród, parking podziemny + garaże osiedle ogrodzone, monitorowane Inwestor ?? ?? Tak, ten z avatara ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 31.01.2015 - 15:28 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
pierwszy
te osiedle jest super ale czy mógłbyś chociaż raz dać jak wyglądają mieszkania ale jest to chodziarz 10/10 |
![]() |
#3 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Wiesz doskonale, że budujesz świetne bloki, ale co z wnętrzami? W końcu większość, jeśli już coś tu pokazuje, to jest to UMEBLOWANA bryła ;] Czyżbyśmy się tego w Twoim wykonaniu mieli nigdy nie doczekać?
![]() (kolejne) Fajne osiedle ![]() Tylko... barierki na balkonie są drewniane. Więc po kilku deszczach drewno zgnije, tak? I jeszcze dwa moje spostrzeżenia ![]() Zaciekawił mnie ten znak. Niby wszystko w nim jest ok, ale czegoś brakuje... Kryształka nad głową tych ludzików ![]() ![]() I Inwestor... nie lepiej napisać, że ten, co zawsze? ;D 9/10 |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Tak czy siak barierki drewniane i tak mi się tu mało podobają he No i takie trochę ponure te osiedle, mimo że bloki są w jasnych i ładnych odcieniach. No i nie zazdroszczę dzieciakom które będą tam mieszkać, no ale w sumie dużo tam podłoża; w klasy pograć mogą... Od frontu mi się podoba ![]() Klatka schodowa ładna, też bym chciała w takiej czystej mieszkać heheheeh ![]() |
|
![]() |
#5 |
|
![]()
fajnee ty robisz baardzo fajne bloki ;D
|
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Jak ja lubię Twoje projekty i profesjonalne do nich podejście.
Tylko nie wiem, co mogę napisać nowego, czego jeszcze nie napisałam... Jedyne w swoim rodzaju, tak bardzo realistyczne i dopracowane. Jesteś perfekcjonistą i każdy kolejny projekt jest tego dowodem. Gratuluję i szczerze podziwiam ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 15
|
![]()
No, faktycznie ładnie i miło
![]() Nie podobają mi się dwie rzeczy: 1. Te ciemne uliczki między blokami...są straszne!Już sobie wyobrażam je w nocy, bez żadnej zieleni i oświetlenia....strach kogoś spotkać w takiej ciemnej uliczce o.O 2. DLACZEGO NIE MA UMEBLOWANIA! Pamiętam, że kiedys obiecałeś nam, że zrobisz umeblowanie przykładowe choć jednego mieszkania. Nikt nie mówi, że Ci to musi wyjść- byle były jakiekolwiek meble!!! Przecież kiedyś zrobiłeś taką jakby recepcję, i nie była nawet zła ![]() Pozdrawiam i czekam na Twoje kolejne arcydzieła ![]()
#8 |
|
![]()
wybaczcie brak wnętrz, jakoś brak czasu, nastroju i wogóle ....
a jak już ktoś chce tu robić wnętrze to do dyspozycji jest mieszkanie ok 7x9 jednostek-balkon ![]() dlatego powodzenia z taką malizną ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Bryły mi się podobają, projekt sprawia wrażenie profesjonalnie wykonanego.
Roślinność na zewnatrz wygląda nieco gorzej, trochę sztucznie i mało realistycznie. Gdyby choć jedno mieszkanie było urządzone na takim poziomie na jakim są budynki, całość byłaby rewelacyjna, ale i tak wszystko mi się podoba. ![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Jeny znowu osiedla
![]() ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|