|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bardzo ładny
![]() Tylko wejście mogło być w innym miejscu ^^
#3 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Ciekawy pomysł (szczególnie ogród ^^), ale wykonanie trochę zgrzytnęło (szczególnie rzuciło mi się w oczy, że na balkonach i przy wejściu jest jedna i ta sama roślina)
7/10 |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
No,pomysl ciekawy wykonanie ciut gorsze,ale tylko ciut.
W bryle nie pasuje mi ten dach,nie wiem czemu ;p A i wejscie mogloby byc w innym miejscu,glupio to dosc wyglada. 6/10 |
![]() |
#5 |
Reputacja: 15
|
![]()
Fajnie, tylko nie rozumiem dlaczego każdy pokój jest w innym styl xP
I zawiało maxisem ale ogólnie jestem na tak pozdrawiam
#6 |
|
![]()
Dom jest nawet, nawet .
Pokoje również, ale jednak czuć Maxisa. 7/10 |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Bryła nie bardzo mi się podoba, ogród - taki sobie.
Kuchnia - z tą sofą to tak na poważnie? ![]() Jadalnia - brzydka podłoga, dwa stoły jak dla mnie dziwnie wyglądają. Łazienki - troche źle zaprezentowane, bo widze tylko pomieszczenie z jacuzzi, a inne prawie nie widoczne i ciężko ocenić. Pietro - ta sofa na końcu korytarza nie wygląda zbyt ciekawie. Pokój 1 - trzeba się przeciskać między tym stoliczkiem a tv, poza tym jest ok. Pokój 2 - nie pododba mi się dywan. Pokój 3 - jest brzydki, okropna podłoga. Pokój 4 - byłby fajny gdyby nie tapeta, tzn jakby ten czerwony był na jednej ścianie, biały na drugiej to by było ok, ale ten kawałek czerwonego przy białym, tam przy drzwiach wygląda okropnie. Pokój 5 - podobnie jak w poprzednim pokoju - ściany, takie nagłe przejście do innej tapety, nie zbyt ciekawie to wygląda. Niestety, ale dom mi się nie podoba. Ostatnio edytowane przez Upadła Dusza : 03.09.2009 - 10:54 |
![]() |
#8 |
|
![]()
Moim zdaniem jest świetny . 9/10
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Szczerze mówiąc Bryła ładna tylko za dużo bieli . W środku ... Wogóle nie pasuje do brzyły pomieszczenia jak dla mnie za małe jak na to co sie w nich znajduje . Nie podoba mi się . Wygląda jak ts1 . Muszę dać tą ocenę 4/10 ;/
|
![]() |
#10 | |
|
![]() Cytat:
niestety słabo chociaz bryła ładna i pomysl fajny jednak w środku mi cos nie pasuje... i faktycznie tez pomyslalam ze jak ts1;/ 4/10 pozdrawiam ![]()
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|