|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Witam
![]() Powróciłam z moim nowym dziełem (nazwijmy je tak;p) Nie uważam tego domku za niewiadomo jakie piekno, bo sama najlepszym projektantem nie jestem ale starałam się jak mogłam.Bryła nie jest mojego autorstwa jest Maxsisa niestety nie pamiętam jej nazwy.Odnowiłam ją tylko![]() Proszę o szczere komentarze ![]() Zapraszam do oglądania. P.S.Zapomniałam o kratkach-nie gniewajcie się;p Bryła: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Łazienka: ![]() ![]() Sypialnia: ![]() Kuchnia: ![]() ![]() ![]() Przedpokój: ![]() ![]() ![]() Salon z jadalnią: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pokój nastolatki: ![]() ![]() Dom w nocy: ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#2 |
|
|
Hmm..
No więc domek niczego sobie , najbardziej w oko wpadła mi kuchnia , jak zobaczyłem zdjęcie jadalni to normalnie nie wierzyłem , jadalnia wygląda rodem jak z TS3 <szook> |
|
|
|
|
#3 |
|
|
Super jest to, że domek utrzymany w jednym klimacie, styl nieco się pomieszał,ale to przeżyjemy, bo nie jest strasznie widoczny. Akwarium jest straszne, i błagam, skończcie z tymi prysznicami, one są straszne O__O.
9.5/10
|
|
#4 |
|
|
Bajdzo, bajdzo ładny domeczek, jednakże przeszkadza mi ta podłoga w kuchni
![]() 9 |
|
|
|
|
#5 |
|
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
A mnie się bardzo podoba
Bo uwielbiam właśnie takie domki ^^ (jak się postaram to mogę nawet stwierdzić, że buduję podobne ![]() Jedyne zastrzeżenie: w jadali wszystko się kolorystycznie zlewa ze sobą. 10/10 |
|
|
|
|
#6 |
|
|
Dziekuję wam bardzo za tak pozytywne komentarze i ocenki naprawde przeżyłam szok(pozytywny szok;p)
Naprawde jest mi bardzo miło ![]() Pozdrawiam
|
|
#8 |
|
Guest
|
Ogrod i bryla super
Co do wnetrz zgodze sie z moimi poprzednikami - kolorystycznie ok,tylko w salonie z jadalnia za pomaranczowo,ale to szczegol ;p 9/10 |
|
|
#9 | |
|
|
Cytat:
ale wydawało mi się że w domku własnie bedzie przytulnie i ciepło.. nie lubię chłodnych pomieszczeń jakos tak sobie to wymyśliłam![]() dziekuję za ocenę ![]() Może ktoś jeszcze się wypowie ?
" Baw się dobrze! To są właśnie te stare dobre czasy, które będziesz wspominać w przyszłości " _________________________ M ;* Ostatnio edytowane przez Liv : 18.11.2009 - 18:28 |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Nom, dom jest ładniutki. Wszystko pasuje, ciepłe wnętrza, a to najważniejsze. Ogród jest śliczny. Bez zastrzeżeń 10/10
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|