|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie mam pomysłu na nazwe, przykro mi : )
Możliwe, że to jest mój ostatni dom gdyż tracę nerwy i robienie zdjęć jest po prostu niewykonalne, wściekam się i zaczynam rozwalać swoje rzeczy, ahah szybko się wkurzam? trudno. no ale nvm. Mało zdjęć i nie za piękne gdyż nie było możliwości zrobić lepszych, cięło się niemiłosiernie i nie pozwalało mi na takie ujęcia jakie chciałam więc bardzo mi przykro, że oglądacie coś takiego, jednocześnie przepraszam! Obiecuje, że jeśli jednak wystąpi jeszcze kiedyś mój dom w tym dziale, to będzie więcej jego zdjęć (ten ma całe 15 >> ) i że następnym razem zrobie rzut! Tutaj znów przepraszam, za brak rzutu ale z nerwów całkiem o nim zapomniałam. Na bryłę nie miałam wpływu gdyż jest ona konkursowa (z innego forum), jedynie mogłam zmienić ściany w środku, ale zawaliłam i nie zobaczycie ich, wybaczcie. Koniec pisania, czas na projekt. czemu czuje, że ten projekt się nie spodoba większości? ;3
it is not an end but an and Ostatnio edytowane przez Charionette : 31.01.2015 - 22:52 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Chce w nim mieszkać ;u;
Tylko nie wiem po co tabliczka no swimming, skoro to jest dom :C EJU, albo ja jestem ślepa, albo w kuchni nie ma KUCHENKI. Co to za kuchnia bez kuchenki?! >:C Fajny, taki nowoczesny a za razem przyjemny Gdybym ja tylko miała na tym laptopie dwójkę, to bym ci spamowała, żebyś dała do pobrania :C |
![]() |
#3 |
|
![]()
Świetny
![]() ![]() - Sophie 9,99999999999999999999999999999999999999999 |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 14
|
![]()
Nie wiem, czym się denerwujesz
![]() ![]() Nie mam żadnych zastrzeżeń, 10/10 ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Dom przepiękny
![]() To jak corvus nie może Ci pospamować, to ja się tym zajmę ![]() DAWAJ TĘ CHATĘ DO ŚCIĄGNIĘCIA! ![]()
#6 |
Guest
|
![]()
śliczny domek, skąd masz ten plakat Marilyn Monroe w łazience jest pamiętasz stonkę z której ściągałaś ?
|
![]() |
#7 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Faktycznie, zdjęć mi mało!
Aczkolwiek domek fajny. Z zastrzeżeń mam tylko tyle, że ta ciemna szafka pod telewizor nijako tam pasuje ("okolica" jest utrzymana w jasnych kolorach). Posadziłaś trawę (gratuję granic cierpliwości!) Tylko... Na drugim brzegu rzeki (?) ona już nie rośnie? ![]() ![]() 9,5/10 |
![]() |
![]() |
#8 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Wybaczam ci małą ilość zdjęć, bo dom jest super
![]() Zastrzeżenia podobne jak Liv (z tą tylko różnicą, że nie zwróciłam uwagi na trawę nie rosnącą po drugiej stronie ![]() 9/10 |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
`
Bardzo Mi się podoba wnętrza się ciepłe i dobrze zagospodarowane ![]() Fakt dużo cierpliwości co do trawki ![]() Miło znów zobaczyć Twój projekt 10/10 ![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]()
Dziękuje, szczerze nie spodziewałam się tak dobrych opini, jest mi bardzo miło, że wam się podoba (nawet sobie nie wyobrażacie
![]() Cytat:
Nie dam do pobrania z 2 powodów, mianowicie nie wiem czy simsy by mi na to pozwoliły, a po 2 i ważniejsze, jest tu dużo dodatków które nie wiem z jakich stron są i możliwe, że są płatne . (no chyba, że prywatnie to tą opcje bym przemyślała).
it is not an end but an and Ostatnio edytowane przez ddo bwayo : 13.08.2010 - 14:05 |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|