|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
1. prezentacja to miks tokio hotel i panny spod latarni
2. nie ma zblizen twarzy 3. twarzy defacto z maxisa, pierwsza w bodyshopie 3/10
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ciebie chyba posrało,zamiast edytować jeden temat to zakładasz 4 nowe i liczysz,że się w końcu uda wstawić fotki?
(czytałaś kiedykolwiek regulamin forum?widziałaś go na oczy?wiesz,takie coś istnieje i trzeba go przestrzegać.może to dla Ciebie szok,ale tak jest.) a sim to pedalska prostytutka,czego innego się spodziewać w Twoim przypadku? chociaż muszę przyznać,że ma buty ładne,ale to nie Twoja zasługa Ostatnio edytowane przez Chryzantem Złocisty : 29.11.2010 - 21:23 |
![]() |
#4 |
|
![]()
przeciez to jakis ponton xd a co do tematyki jeszcze, to chcialam tylko powiedziec jedna rzecz: niewazne czy piszesz, ze cos tam jest od 18 lat, czy nie, bo na forum sa jakby nie patrzec DZIECI. 11-12 lat, ktore jak najbardziej w takie tematy w chodza... W imieniu (tak mysle) forum, chcialam cie POPROSIC, zebys nie wstawiala takich simow/fs, ktore sie zle kojarza/snia dzieciom po nocach itd. bo to jest zwyczajnie niesmaczne i nie na miejscu. simsy, to gra glownie dla dzieci/nastolatkow. nie chce nic mowic, ale to juz chyba jakies zboczenie.
![]() I can feel your heartbeat under your black, black leather In your gateway call, boy take me away forever Ostatnio edytowane przez pensivelane : 29.11.2010 - 21:28 |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
ten sim to niby jest jakiś nie teges?
|
![]() |
#6 |
|
![]()
no chociazby tutaj:
![]() jakis rozkraczony, w lateksie + te słit focie pod latarnia. przepraszam, ale moze tylko ja mam takie skojarzenia. wydaje mi sie, ze z zalozenia to miala byc meska (ladnie mowiac) prostytutka.
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
xD Nie, nawet m to do głowy nie przyszło serio. No. Po prostu, lubie takie wdzianka ;]
|
![]() |
#8 |
|
![]()
Jak lubisz takie wdzianka, to nie zazdroszczę Twojemu chłopakowi
![]() A na temat sima to nie wiem co powiedzieć. chyba to samo co Chryz i pensivelane....
#9 |
Guest
|
![]()
To nie miała być *****a, to miał być Emos :[ Nawet na sexysim nie zaglądałam
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
haha!chciałabym,żeby emo tak wyglądały,przynajmniej można by było ich rozpoznać z daleka
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|