|  | 
|  30.04.2011, 10:33 | #1 | 
| Guest 

|  Nie mogę zakutalizować gry. 

Witam wszystkich! Na wstępie chciałbym wszystkich poinformować, że nie posiadam oryginalnej gry the sims 3, gdyż skończyłem kupować the simsy na części 2  Mam TH3 od kilku dni gdyż bardzo mnie interesuje co zostało zmienione i podobno jest nawet perkusja  Mianowicie chodzi o to, że po zainstalowaniu podstawki i dodatku(chodzi mi tutaj o dodatek - po zmroku) nie mogę uruchomić gry, gdyż wyskakuje mi informacja "Twoja gra podstawowa The Sims 3 jest niezgodna z aktualnym dodatkiem do The Sims 3. Zaktualizuj grę w programie startu." W pierwszej chwili zbytnio się tym nie przejąłem bo przecież to banał zaktualizować grę, ale niestety nie ma dostępnych żadnych aktualizacji a ludzie którzy mieli taki sam problem jakoś niezbyt jasno tłumaczą jak to naprawili. Dlatego zwracam się do was  Bardzo proszę o pomoc, gdyż chciałbym przetestować tą grę   | 
|     | 
|  | 
|  30.04.2011, 10:44 | #2 | 
| Guest 

|  Odp: Nie mogę zakutalizować gry. 

a ja cię chcę poinformować,że wg.regulaminu na tym forum (który powinieneś znać,po rejestracji),nie rozmawiamy tutaj o pirackich wersjach gry   dziękuję,dobranoc. | 
|   | 
|  30.04.2011, 10:47 | #3 | 
| Guest 

Ja również Cię z chęcią poinformuję, że nie mam zamiaru kupować kota w worku   Jeżeli ktoś nie zauważył to wszystkie inne części gry (tj. the sims i the sims 2) mam oryginalne wraz z niektórymi dodatkami, które mnie interesowały. | 
|   | 
|  30.04.2011, 10:48 | #4 | 
| Guest 

jakbyś się nie przyznawał do pirata to może dobrzy ludzi by ci pomogli . A jak widze zarejestrowałeś się tu tylko po ty by ogłosić że masz pirata którego nie możesz zaktualiować . Do widzenia . ; > | 
|   | 
|  30.04.2011, 10:55 | #5 | 
| Guest 

szczerość nie popłaca, znająć życie nie wszyscy mają oryginalne gry ale najwidoczniej lepiej jest oszukiwać   Pozdro  Rozumiem, że nie otrzymam żadnej pomocy, bo jak narazie to same osoby, które nic nie wnoszą do tego wątku. | 
|   | 
|  30.04.2011, 10:57 | #6 | 
| Guest 

Mogę ci tylko powiedzeć, żebyś ściągnął aktualizaje gry . Takie trudne to to chyba nie jest, nie? ; )
		 | 
|   | 
|  30.04.2011, 11:13 | #7 | 
| Guest 

No nie jest kolego, ale problem tkwi w tym, że jak próbowałem ściągnąć aktualizacje ręcznie to wyskakiwał komunikat, że moja gra nie jest zgodna z regionem, czy jakoś tak.
		 | 
|   | 
|  30.04.2011, 11:54 | #8 | 
| Guest 

tak to jest z piratami - jak się na nich nie znasz,to masz problemy. i nie rozumiem na co liczysz.nikt ci tutaj nie pomoże. | 
|   | 
|  30.04.2011, 11:59 | #9 | 
| Mod emeryt Zarejestrowany: 27.03.2007 Skąd: Vatican Płeć: MężczyznaPostów: 1,820 Reputacja: 9 |  Odp: Nie mogę zakutalizować gry. 

Nie interesuje mnie Twój stosunek do pirackich kopii gry.  TheSimsPolska nie propaguje i nie toleruje piractwa. Więc szukaj pomocy gdzie indziej. Warn+topic closed Chryziu i Nayi, Wasza dyskusja była zupełnie zbędna, wystarczyło poinformować poprzez choćby raport zarząd   
				__________________ Rivacheg Village-juz jest. Park Plurgol (konkurs) ,Ardewick Castle, San Gesperito Baltemon Hill (konkurs) ,Posiadłosc Redos, Posiadłosc Alpine Ostatnio edytowane przez Wielebny : 30.04.2011 - 12:02 | 
|   |   | 
|  | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| 
 | 
 |