|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
zainspirowana konkursem i moim nowym packiem-na razie można go oglądać na all4sims,postanowiłam zbudować coś w stylu hmmm....morskim,a o to tego rezultat,strasznie brakuje mi dodatku Podróże z ts2 i parcel nadmorskich
![]() kosztuje coś ponad 100tys.§ parcela jest 30x30 miłego oglądania i mam nadzieje,ze się Wam spodoba ![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Bryła bardzo ładna ogród też jast bardzo ciekawy rośnie w nim dużo palm co mi się bardzo podoba, basen jest bardzo ładnie wkomponowany i na pierwszy rzut oka go nie widać
![]() Wnętrza są prawie takie same jak w twojej pracy konkursowej więc nie będę oceniał każdego powiem tylko że w pomieszczeniach jest wiele mebli które nadają wnętrzu efekt takiej jakby tajemniczości ![]() Jedyne do czego mogę się przyczepić to kuchnia i przez nią nie będzie 10/10 tylko 9/10 Meble kuchenne wyglądają jakby zostały wyciągnięte z wraku Titanica lub innego statku, myślę, że lepiej prezentowały by się białe szafki ![]() A więc tak jak powiedziałem dom oceniam na 9/10 |
![]() |
#3 |
Reputacja: 11
|
![]()
W mojej ocenie - genialnie!
Na zewnątrz fajnie wygląda ten mostek oraz basen, a wewnątrz to już mistrzostwo świata, patterny, meble, ozdoby, wszystko tworzy wspaniały klimat, chciałabym tam spędzić wakacje ![]()
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Dom super. Czuć ten klimacik śródziemnomorski. Genialna ta "plaża" i ten mostek. Nie podobają mi się tylko meble w kuchni i w salonie nie podoba mi się to, że jest tam wszystkiego dużo. Można się poczuć trochę przytłoczonym. Elewacja domku jest świetna. Ocena 9/10. ; )
__________ Pozdrawiam. |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
dzięki za tak pozytywne opinie
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
Domek mi się podoba... bryła fajna... Ogródek jest całkiem ciekawy.. wnętrze domku jest extra... może trochę za niebiesko... ale w końcu to "Błękitna Laguna"...
![]() Daje 9.8 -(zawsze są elementy które nie pasują...^^) |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Świetny domek, wszystko zaplanowane i nie ma dużo pustego miejsca, jest wszystko ładnie zagospodarowane. Śliczny, naprawdę śliczny
|
![]() |
#8 |
Reputacja: 10
|
![]()
Z zewnątrz bardzo mi się podoba. Uważam, że połączenie bieli i niebieskiego jest jednym z najlepszych.
W środku prym wiedzie oczywiście stylistyka morska, ale w niektórych miejscach użyłaś za dużo elementów związanych z morzem, np w salonie: obrazy, dywan, poduszki na kanapę. W kuchni okropne meble. Przydałaby im się renowacja, bo wyglądają jakby farba z nich odpadała ze starości ![]() Sypialnia prześwietna ![]() Z chęcią spędziłabym tam wakacje, a zatem projekt jak najbardziej udany ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|