|
![]() |
#2 | |
Reputacja: 10
|
![]()
to tak:
1. wiadomości z forum A dziękuję bardzo ![]() Cytat:
mmm, ciekawie ![]() 2. Horoskop - w moim przypadku raczej się nie sprawdza ;D 3. i 4. Gingers, w tym numerze poszło Ci na serio genialnie, po Twojej ostatniej wtopie dobrze się wybroniłeś. A Liv, to Liv. Oczekiwałem dużo i dużo dostałem, bardzo mi się podoba ![]() 5. Ranking - również mi miło, ale: Oba nicki były i będą pisane wielką literą ![]() Chyba Saphira. a nie Saphire. ![]() 6. Trudne Sprawy - bardzo pozytywnie, z humorem i ogólnie bardzo miło ![]() 7. Home Make Over ZALEWASZ ![]() ![]() ![]() a tak to bardzo fajnie, ale krótko i wyszedł tylko zarys i paplanina : < 8. i 9. Pomysłowo Jin., Pomysłowo ![]() ![]() 10. ENKLAWA ![]() Bardzo podoba mi się wywiad, nie mam nic do zarzucenia, a z psychotestu wyszło mi, że jestem samotnikiem, samo D się opłaca ![]() luubię enklawę :> 11. Strefa Luzu - Gratuluję Bindi i sam chętnie spróbuję swoich sił ![]() czop ze mnie i maruda, wypaczcie
![]() |
#3 | |
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
*"zamiennik eaxisowych" e się pomyliło z m ![]() I temat z gazetką do zamknięcia (tu proźba do modów i adminów ![]() @MOD: Nie cytuj z obrazkami!
![]() Ostatnio edytowane przez Kenny McCormick : 17.05.2012 - 16:08 |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]() Cytat:
Eaxis jest poprawnie. Nie tylko Maxis tworzy The Sims, Maxis jest częścią EA Games.
![]() |
#5 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Kenny - jestem dziką pandą?
![]() Nie chce mi się i nie ma sensu szukać wszystkich meshy osobno. Już nie mówiąc o tym, że na stronie z dodatkiem są odpowiednie odnośniki. Nie, ma być "eaxisowych". Wbrew pozorom ja wiem, co piszę (bo nie jestem dziką pandą!) Może słówko o gazetce? ; o Podoba się, nie podoba? @down: tak, +1 do postów ;] Ostatnio edytowane przez Liv : 11.02.2012 - 10:40 |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 12
|
![]()
No mi się podoba, doczekać się nie mogłem
![]()
|
|