|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Witam, zamieszczam mój drugi dom. Mam nadzieję, że będzie się bardziej podobał niż pierwszy.
![]() ![]() Dom budowałam przez dwa dni, może nie wygląda, ale trochę się przy nim namęczyłam. Zapraszam do oglądania zdjęć i komentowania. ![]() Front: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przedpokój: (zdjęcie szafy) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Z przedpokoju idziemy do salonu (który połączony jest z jadalnią i kuchnią): ![]() salon: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jadalnia: ![]() ![]() ![]() ![]() Kuchnia: ![]() ![]() ![]() ![]() Łazienka: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pokój komputerowy: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sypialnia: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ogród: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rzuty: ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez panna_p : 11.05.2012 - 19:32 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Rada numer jeden: zdjęcia rób raczej w trybie życia lub (jeśli na parceli nie ma simów) w trybie z opcjami, jakkolwiek się ten tryb nazywa. Nie będzie wtedy widać kratek
![]() Pierwsze wrażenie ten projekt zrobił marne. Bryła średnia, nawet bardzo. Ale wnętrze jest już jak najbardziej pozytywne ![]() W salonie podoba mi się tapeta ALE jako dodatek, a nie na całą ścianę plus do kuchni i jadalni. Zbyt pstrokato się zrobiło. Samą kuchnię w ogóle zrobiłabym z innymi ścianami. No ale podoba mi się pomysł otwartej kuchni. Bardzo lubię takie układy, podobają mi się. Łazienka, powiem Ci, ma fantastyczne ściany ![]() Pokój z komputerem bardzo ładny. Podoba mi się ta kwiecista tapeta. Za to sypialnia to zdecydowanie NAJLEPSZE pomieszczenie w całym domu ![]() ![]() Moja ocena za całość: 8/10 |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
właśnie jak wrzucałam zdjęcia, to się tak zastanawiałam i też doszłam do wniosku, że zmieniłabym kolor ścian w salonie i kuchni.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
hm......
Ja tak właściwie nie mam już co powiedzieć, bo moje zdanie jest takie same jak Aoi Mogłabym napisać tak samo ![]() Sypialnia jest naprawdę cudowna ! I ta tapeta ![]() Ja uważam, że jest trochę za pusto w ogrodzie. Następnym razem daj więcej drzew, kwiatków i krzaczków i będzie git ![]() Bryła też nie zaciekawa Jak na drugi dom to fajnie ( ja pewnie bym tekiego nie zrobiła ![]() Więcej nie będe mówić, bo wszystko co chciałam już zostało napisane. ( ocena: też 8/10 ) ![]() edit: Właściwie to nie wiem czego mi brakuje w tym ogrodzie. ![]() Bo z jednej strony to roślin jest chyba wystarczająco. E tam, sama nie wiem. Po prostu mi coś nie pasi ![]()
Ostatnio edytowane przez Vaniliowa : 13.05.2012 - 17:59 |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Obejrzałem oba Twoje projekty i moim zdaniem jak na początki - jest całkiem całkiem. Prorokuję, że bedą z Ciebie ludzie, bo zgrabnie łączysz style i kolory i tu nie ma się zbytnio do czego przyczepić.
Na pewno razi mnie nieciekawa bryła i olbrzymi "baldachim" od frontu, bałbym się zapukać do drzwi w obawie, że całe to zadaszenie zwali mi się na głowę. Taka ilość cienia na pewno nie służy też kwiatom. ![]() ![]() Najbardziej podoba mi się sypialnia - bardzo przytulna i zachęcająca do wypoczynku oraz przedpokój - fajny pomysł z tymi częściowo przeszkolnymi ściankami/parawanami. Zdjęcia na pewno będą ładniejsze jeśli w przyszłości zrobisz je jak radzą poprzedniczki - w trybie życia, z wciśniętym klawiszem Tab - i oczwiście z włączonym oświetleniem. ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|