Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 17.08.2004, 18:40   #1
Pinia
Guest

Domyślnie

Hmm... otóżmam pewien kłopot, a dokładniej pytanie. Ja jestem ciekawa czy można mieć kilka pelargonii, fasol, korzeni i kryształów na jednej działce chodzi mi tylko o takie których nie ściągneliście. Ile macie NIE ŚCIĄGNIĘTYCH KRYSZTAŁÓW, FASOL I PELARGONI Z INTERNETU? ^_^

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 18.08.2004, 21:59   #2
Madi_girl
Guest

Domyślnie

Ja miałam tylko jeden kryształ Ale nie grałam za długo...

stare 19.08.2004, 07:00   #3
Simuś
Guest

Domyślnie

Ja mam na razie gam od 2dni dwa kryształy(żółty,czarny), 1pelargonię i korzeń

stare 19.08.2004, 07:16   #4
Hunter666
Guest

Domyślnie

Można mieć nieskończenie wiele Pelargonii, korzeni i fasol. Ja fasol miałem pnad 10 i po żadnej nie mogłem się wspiąć. Nie ściągam dodatków z neta bo to psuje całą zabawę a później słychać głosy że gra się znudziła. Nie wierzę że ludzie mają tak mało wyobraźni .

stare 19.08.2004, 10:03   #5
Sensiqúe
Guest

Domyślnie

Mam pytanie co do roślin w Abrakadabrze...Można sobie zasadzić w ogródku winogrona i jagody czarnego bzu. Czy np. winogrona urosną w sensie wysokości? Wiecie cos na ten temat? Ja bardzo długo hodowałam winogrona, ale nic nie urosły <_< a słyszałam, że mogą rosnąć

stare 19.08.2004, 19:47   #6
Akselandra
Guest

Domyślnie

Chodzi Ci o to, że będą takie wielkie?? To niemożliwe (raczej)

stare 19.08.2004, 22:40   #7
Hunter666
Guest

Domyślnie

Pierwsze słyszę.Chyba mówisz o jakimś zhackowanym obiekcie. W każdym razie mi nic takiego nie wystąpiło.

stare 29.08.2004, 12:30   #8
Pinia
Guest

Domyślnie

Hunter666 zgadzam się z tobą całkowicie że ściąganie kryształów fasol itd. psuje całą zabawę
Tak przy okazji dzięki za odpowiedzi.
Aha i czy macie może jakiś sposób na krzyształy chodzi mi zwłaszcza o ten fioletowy (teleportacja). Jakie zaklęcia najlepiej żucać żeby Ci wyrósł? Bo wiem że jak sie rzuca dużo Doskonały ogród to wyrasta zielony. :lol:

stare 29.08.2004, 13:47   #9
anez
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Paulina Wierzgacz@Aug 29 2004, 01:30 PM
Hunter666 zgadzam się z tobą całkowicie że ściąganie kryształów fasol itd. psuje całą zabawę
Tak przy okazji dzięki za odpowiedzi.
Aha i czy macie może jakiś sposób na krzyształy chodzi mi zwłaszcza o ten fioletowy (teleportacja). Jakie zaklęcia najlepiej żucać żeby Ci wyrósł? Bo wiem że jak sie rzuca dużo Doskonały ogród to wyrasta zielony. :lol:
ja bawię sie już abrakadabrą od dłuższego czasu... w sumie wyrosły mi wszystkie kryształki już, na jednej ulubionej działce miałam coś około 15-20 magicznych roślinek i kilka kryształków - wszystkie mi jeszcze nie wyrosły na jednej działce i... nie wiedziałam ze to zależy od tego jakiego czaru używa się najczęściej

stare 29.08.2004, 13:57   #10
Lillian
Guest

Domyślnie

To nie zależy-przynajmniej u mnie-od rzucania jakiegoś zaklęcia.Ja używam magii na każdym kroku i kryształów i roślinek mam od groma.

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania