Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 18.11.2009, 00:50   #211
Ilona
Guest

Domyślnie Odp: The Sims 3: Wakacyjne przygody - pierwszym dodatkiem do gry?

ja grałam w Chinach i fajne jest zwiedzanie grobowców,polecam tym graczom,którym budowanie,meblowanie itp. się znudziło,tutaj,żeby poznać wszystko,to jest grania na jakieś 2-3 miesiące,gdyż na początku można wyjechać tylko na trzy dni,zdobywając wizę można przedłużyć pobyt do 12 dni albo kupić domek letniskowy,ale zdobyć wizę wcale nie jest tak łatwo.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 18.11.2009, 11:25   #212
rocktechnika

Reputacja: 10

A ja mam pytanie - czy jak się ma grę niezaktualizowaną (bo wszystkie aktualizacje psuły mi grę) to Wymarzone Wakacje będą działać? Bo niektóre dodatki ze Store nie działają, bo nie pasują do mojej gry bez aktualizacji
stare 18.11.2009, 14:02   #213
Mamełe

Cytat:
Napisał rocktechnika Zobacz post
A ja mam pytanie - czy jak się ma grę niezaktualizowaną (bo wszystkie aktualizacje psuły mi grę) to Wymarzone Wakacje będą działać? Bo niektóre dodatki ze Store nie działają, bo nie pasują do mojej gry bez aktualizacji
Pasują, pasują, tylko sa uszkodzone. Musiały coś źle sie ściągnąć. Potraktuj je tym: http://www.moreawesomethanyou.com/sm...c,15129.0.html Po rozpakowaniu programu, po prostu łapiesz myszką niedziałający plik i upuszczasz na ikonke tego programu.
Mamełe jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 19.11.2009, 23:22   #214
dżin.

Łoł, już dziś premiera Chyba trzeba rano rodziców posłać do sklepu
dżin. jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 20.11.2009, 10:29   #215
Upadła Dusza
Guest

Moja simka zwiedziła Francje, była tam już kilka razy. Nic tam ciekawego nie ma, ale robienie okazji jest fajne. Ciekawi mnie czy jak pojade innym simem to okazje będą w tej samej kolejności czy w innej.
Jedyne co mi sie nie spodobało, to jak simka pierwszy raz jechała, przyjechalo taxi, simka wsiadła i odrazu ekran ładowania. Simka wróciła z podróży a taxi dalej stoi, po kilku podróżach nie chce zniknąć, będzie tam wiecznośćź stało :/
a tak to dodatek jest nawet fajny, chociaż jak sie wszystko zrobie to sie pewnie znudzi i sie nie będzi mi chciało wysyłać tam simów.

Ostatnio edytowane przez Upadła Dusza : 20.11.2009 - 12:16
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.11.2009, 10:39   #216
Łezka

Reputacja: 17

A ja mam pytanie - dość nietypowe. Nie wiedziałem gdzie zamieścić, więc zamieszczam tutaj. Na stronie pl.thesims3.com w dziale Store jest darmowy zestaw Explorer's Loot, w nim znajduje się 15 obiektów m.in. wazonik chiński, jakieś mapy itp. rzeczy związane z podróżowaniem i egzotyką. Teraz mam takie pytanie... Czy do jego pobrania musi być zarejestrowana gra The Sims 3 WP? Ponieważ tam pisze po rejestracji gry możesz pobrać, ale chodzi o podstawę czy o WP.? Z góry dzięki za pomoc.
stare 20.11.2009, 11:30   #217
Chloé

Reputacja: 11

Po próbie pobrania wyświetlił się komunikat "W celu pobrania tego obiektu musisz zarejestrować dodatek Wymarzone Podróże. Czy chcesz zarejestrować teraz?"
A więc trzeba miec dodatek. Jednak nie ma nic za darmo.
Chloé jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 20.11.2009, 11:41   #218
rocktechnika

Strasznie długo się u mnie ładuje to latania tam i z powrotem... Byłam na razie tylko raz we Francji moim rodzeństwem poszukiwaczy. Sim zdołał zdobyć pierwszy poziom wizy - wykonał zadanie, choć trochę oszukiwałam teleportując się kilka razy, bo nie mogłam znaleźć wyłączników pułapek. Simka z kolei niestety nie zdążyła ze swoim zadaniem i w chwili, gdy pokazało, że wakacje się kończą - po prostu wskoczył ekran ładowania. Nawet do taksówki nie wsiadała, tylko bezpośrednio z tej piwnicy, w której była trafiła do domu.
Ogólnie podoba mi się to wszystko. Jest kilkanaście nowych ubrań, kilka nowych fryzur, 3 lub 4 nowe cechy. Nareszcie Simy mają jakiś większy plan do wykonania
Tylko naprawdę trochę mnie zdenerwowało to czekanie na przeładowanie... Przy pierwszej podróży trwającej 3 dni, to było trochę bezsensu.
A! I już napotkałam pierwsze dziwo - nie mogę ot tak pogadać z tubylcami! Zero interakcji! Dopiero jak Sim zaczął wykonywać zadanie i jednym z etapów było przeprowadzenie wywiadu, to wtedy pierwszy raz rozmawiał z tubylcem, ale nie na zasadzie pogawędki, bo nadal nie mogłam kliknąć na "obcym", tylko musiałam skorzystać z takiego jakby "menu", które pomaga nam wykonywać kolejne etapy (np. klikając na napis "Dostarcz papiery Komuś_Tam" sprawiamy, że nasz Sim sam znajdzie tę osobę i jej te papiery dostarczy).
To chyba na razie tyle.
(PS. Skuterki są świetne! Nazywają się Kespa, jeśli dobrze zapamiętałam )
stare 20.11.2009, 11:47   #219
Searle

Cytat:
Napisał Upadła Dusza Zobacz post
Moja simka zwiedziła Francje, była tam już kilka razy. Nic tam ciekawego nie ma, ale robienie okazji jest fajne. Ciekawi mnie czy jak pojade innym simem to okazje będą w tej samej kolejności czy w innej.
Gdzieś przeczytałam, że okazje się zmieniają, a zatem sim, który jako następny tam pojedzie będzie miał inne okazje do wypełnienia.
Searle jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 21.11.2009, 15:29   #220
Wielebny
Mod emeryt

Reputacja: 9

Nie wiem czy znacie . Znalazłem w sieci kod do the sims 3 world advenuter który odblokuje obiekty z dodatku takie jak wieża Eiffla ,piramida i wiele innych można je normalnie umieścić na swojej działce .
Najpierw wpisujecie ten kod testingcheatsenabled true a potem Buydebug on/off i pojawi się nowa opcja obiektów w trybie kupowania .
Podam też jeden screen jak to wygląda .

http://img137.imageshack.us/img137/5532/screen1p.png
http://img52.imageshack.us/img52/4633/screenb2.png
http://img99.imageshack.us/img99/6601/screen3zo.png
to szczególnie ciekawe wygląd
http://img180.imageshack.us/img180/1636/beztytuuwm.png

Ostatnio edytowane przez Wielebny : 21.11.2009 - 15:50
Wielebny jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania