![]() |
#202 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
![]() |
#203 |
Guest
|
![]()
Dzięki. Oczywiście miałam tę instrukcję na komputerze, ale potem skasowałam i ściągnęłam, ale po angielsku, a taki specyficzny język angielski to ja nie łapię.
![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Guest
|
![]()
W zakładce ,,warstwy świata" koło napisu ,,warstwa świata" jest taka niebieska kula. Kliknij na nią prawym przyciskiem myszy i wybierz ,,dodaj warstwę". Gotowe!
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Reputacja: 10
|
![]()
no dobra a jak zapisać? i wstawić do gry ? bo mi cały czas trąbi o jakimś obrazie itd.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Musisz dać tej warstwie o które wcześniej wspominał Xnnady dać PPM i wcisnąć edytuj opis świata czy coś w tym stylu.
I dam dodajesz nazwę, obrazek świata itp. A najlepiej zapoznaj się z poradnikiem do CAw http://pl.thesims3.com/content/pl_PL...dtool/help.pdf Wszystko jest tam ładnie i szczegółowo opisane.
![]() |
#207 |
Reputacja: 10
|
![]()
dziękuję. udało się ale mam następny problem. Wgrałam świat. no i co dalej ? jak wstawić budynki ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Guest
|
![]()
Budynki wstawiasz edytując miasto w grze podczas tworzenia w aplikacji Stwórz świat.Aby sobie usprawnić wszystko, zobacz w grze w Sunset jakie wielkości mają działki np.: pod Ratusz, szpital i inne, wtedy będzie Ci łatwiej ustawić to wszystko w Stwórz świat.
A budynki mieszkalne budujesz normalnie w grze, edytując miasto. Wcześniej w Stwórz świat musisz zrobić odpowiednie parcele. |
![]() |
![]() |
#209 |
Guest
|
![]()
Witam i liczę na waszą pomoc bo obszukuję internet i nikt o tym nie pisze ..
Mam problem tego typu że gdy już chcę stworzyć świat i klikam PLIK ---> NOWY ŚWIAT to wtedy niestety w okienku które się otwiera (opcje nowego świata) należy wybrać plik obrazu a ja tam nic nie mam w folderze i nie wiem skąd taki plik wziąć? Czy ktoś może mi pomóc? Czy mozecie przesłać mi np na maila taki plik? Prosze o odpowiedz Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#210 |
Guest
|
![]()
Mam pytanie. Czy to narzędzie dziaa także na iMacu??? Posiadam tylko ten omputer i nie wiem czy robie słusznie ściągając to.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|