![]() |
#241 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ale konie w stajni nie są czymś nadnaturalnym. Na filmiku widać jak sim siedzi na nim najprawdopodobniej w parku. Z tymi końmi największy problem jest... Zbyt dużo możliwości. Co do Zoo, to rzeczywiście nie ma co marzyć, bo jakby było to pokazaliby je na trailerze, aby był bardziej atrakcyjny. Z małpami i innymi tropikalnymi bestiami tak samo.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#242 |
|
![]()
Zauważyliście że te filmiki, trailery, są zazwyczaj nagrywane w parku, w sunset? :p
No cóż, co jak co, napoczątku skakałam z radości jak usułyszałam, że mają być zwierzaki - ale teraz, myślę, że 'Pokolenia' będę ciekawszym dodatkiem. Trochę dziwnie będzie wyglądał koń chodzący po parku, noale co kto lubi. Tak jak zauważyła Chryz - wszystkie psy mają taką samą sierść -.- już w ts1 była bardziej zróżnicowana. Niezły przeciek musiał być jak już trailer umieścili. Kupię ten także, bo tak jak anie, kolekcjnuje dodatki do simsów [no może nie akcesoria ;p] ale boję się, że znowu się rozczarujemy. Też chce małe zwierzątka ![]() PS. SZOPY RZONDZA! >D
![]() |
#243 |
Guest
|
![]()
ale patrzcie - jeżeli to są przecieki,to czemu mają zrobiony trailer do gry z października już w marcu?!
są dwie opcje: -albo to jest wstępny trailer,nie ukazujący wszystkich opcji -albo jest to już ostateczny trailer,i już nic się nie zmieni mam nadzieję,że jednak jest to tylko zwiastun w wersji początkowej... |
![]() |
![]() |
#244 |
Guest
|
![]()
Heh,możliwe,że zrobili ten trailer,poczekali sobie na październik czy tam wcześniej i zrobili drugi trailer,i wszystko na jutub by poszło i by wszyscy porównywali te dwa trailery i chwalili by EA jakie to jest jedwabiste,fajne i jak dużo poprawek zrobili w tym drugim trailerze xd (tak wiem,moja wyobraźnia to...^>^)
|
![]() |
![]() |
#245 |
|
![]()
@upup - Detektyw Chryzantem Złocisty
Nie napiszę nic nowego, ale nie ma potrzeby się nakręcać. Oglądnęłam filmik i roznosiła mnie radość, a potem wczytałam się w komentarze i przypomniałam sobie o innych dodatkach ... Shannon idzie do kuchni się pocieszyć za pomocą czekolady.
![]() |
![]() |
#246 |
|
![]()
Ja myślę że oni to specjalnie zrobili ,bo zaraz premiera średniowiecza więc jakieś zainteresowanie wokół the sims 3 musi być
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
|
![]()
Najlepiej by było jakby to był wstępny trailer, lub tak jak Porando napisał. Wątpię, że to był przypadek (ale nie wykluczam). Dziwne... akurat kiedy nagrali filmik prezentujący dodatek, który wydadzą dopiero za pół roku przez przypadek wyciekł do internetu. Jeszcze przed premierą Średniowiecza i jednocześnie zapowiadając Pokolenie. Ktoś wcześniej tutaj napisał, że niby praca nad tym dodatkiem trwa od początku TS3. Możliwe.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
|
![]()
Możliwe. Ale na ten trailer zwierzaków to się nie ma co aż tak nakręcać, w sensie sierści czy coś. On wygląda jak robiony na konsole. Nie twierdzę, że na PC/Mac nie wyjdzie, bo na końcu jest lista platform i Windows też jest zaznaczony. Tak więc będzie to też dodatek do trójki na PC\Mac. Ale sądząc z braku dopisku "Espansion Pack*" i troszkę innej niż normalnie grafiki, wnioskuję, że ten trailer ma być zwiastunem wersji na konsole. Oczywiście to też spekulacje, ale zastanawiał mnie właśnie ten brak zaznaczenia, że to dodatek. Poza tym, ktoś tu na forum wyszperał jakieś informacje, z których wynikało, że będą też gryzonie, gady i papuga, ale na trailerze ich nie ma. Nie znam się na tym, ale wersje gier na konsolę są chyba uboższe w szczegóły niż wersje na kompa. Ale nie wiem, bo się na tym nie znam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Guest
|
![]()
Skandal.
Na pewno nie kupię. Nikt nic tam nie wspomina o fretkach, a bez nich nie gram ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Guest
|
![]()
anie_1981, na różnych portalach piszą, że ten zwiastun jest właśnie na konsole. Ale i tak mnie ciekawi, na co komu zwiastun Zwierzaków w marcu, skoro dodatek wychodzi w październiku? Może wyjdzie wcześniej? Hm, no, ale raczej nie - kolejność jest dodatek, akcesoria, dodatek etc. Więc - Były akcesoria (IwP), w maju Pokolenia, i teraz powinny być jakieś akcesoria. Albo Zwierzaki na konsole wydadzą wcześniej? Nie wiem sama..
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 25 (0 użytkownik(ów) i 25 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|