![]() |
#3482 |
Reputacja: 10
|
![]()
Tak najpierw robisz rodzine a późnej wpisujesz ją tam grze są różni simowe a i ją tylko wprowadzasz a później robisz inną rodzine i nią grasz (nie wiem czy zrozumiałaś xdd)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3483 |
|
![]()
Hmmm...dlaczego moja simka zaszła w ciąże bez BB? Nie wiem czy to odpowiedni temat, ale może mi ktoś odp?
![]() |
#3484 |
|
![]()
Tak można. Gdy zaczniesz nową grę, i będziesz grał jakąś rodziną, i będziesz chciał włączyć inną - wystarczy kliknąć "Opcje -> Edytuj miasto -> [ikonka w prawym dolnym rogu] Zmień aktywną rodzinę"
![]() |
#3485 |
Guest
|
![]()
Niech mi ltos powe w jaki sposób zmienic rozmiar parceli????
w moim miescie nie ma np parceli 40x40 czy 30x40 nie mówiąc o jakichś innych jeszcze bardziej niewymiarowych a sa budynki na takich parcelach do postawienia. wniosek z tego,że musi byc jakiś sposób... Będę wdzieczny za pomoc. |
![]() |
![]() |
#3486 | |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]() Cytat:
Tylko nie wiem, czy to dochodzi w "Po Zmroku", czy to ogólna aktualizacja gry. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3487 |
|
![]()
Hejka
![]() ![]() Jeżeli to nie ten temat to sorki xD Czy ktoś może mi powiedzieć jakie dodatki (po zmroku naprzykład ![]() http://brysims3.wordpress.com/2011/0...amily-retreat/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3488 |
Reputacja: 11
|
![]()
Po Zmroku, wymarzone podróże, kariera akcesoria nowoczesny apartament, no i jeszcze są zestawy ze store.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3489 |
|
![]()
Mam dwa pytanka. Jedno dotyczy powrotu nastolatka ze szkoły, niby kończą o 14.00, ale powrót zajmuje im godzinę. To normalne? Drugie dotyczy koncertu. Jak idzie mój Sim, to trwa nie więcej niż 20 Simowych minut. To też normalne?
![]() |
#3490 | |
Guest
|
![]() Cytat:
To normalne. Jeżeli mieszkasz daleko od szkoły to powrót z niej może zająć chwilę. Koncert też jest u mnie krótki, więc myślę, że to normalne. |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 15 (0 użytkownik(ów) i 15 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|