|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ogólnie domek jest ładny. Fajnie użyłaś pobieranych dodatków, ładnie je skomponowałaś. Do gustu najbardziej przypadła mi łazienka. Płytki są nieziemskie. Bardzo przytulnie. 10/10
![]() |
#3 |
|
![]()
Bryła: 9/10
Ogród: (nie ocenię, gdyż nie ma) ![]() Kolorystyka: 10/10 Śliczny ten Twój domek. Najbardziej podoba mi się łazienka i salon, zawarłaś ekstra dodatki z internetu ! Chciałabym mieć taki u siebie w simsach. Przytulnie, ciepło... Ogólna ocena: 10/10 |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 12
|
![]()
Wszystko supcio, okey tylko działka, mogła by być ciut mniejsza... ale ujdzie
![]() moja ocena 9/10
#5 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Dobra, ludzie, nie rozumiem, jak Wy możecie patrzeć na te rozmazane rzeczy z neta, w dodatku w większości ze słabymi teksturami.
I JAK MOŻNA PRÓBOWAĆ ŁĄCZYĆ MAXISA Z NETEM?! Żeby to wychodziło, trzeba mieć trochę doświadczenia w ogóle w budowaniu. Większość ludzi niestety go nie ma. Przeraża mnie ta wszechobecna biel. Tak samo jak niemożliwie wyostrzone krawędzie (można temu zaradzić grzebiąc w ustawieniach gry - polecam ustawić tak na połowę albo 3/4 wysokości). Aha, i przy kompresji z bmp na jpg najlepiej, żeby było gdzieś 95%, bo wtedy te zdjęcia wyglądają przyzwoicie i często nie ważą za dużo ![]() Kolorystyka domu za zimna. Nie chciałabym tam mieszkać. Łóżko z IKEI na tle tego wszystkiego co nam pokazałaś wygląda najlepiej. Wgl obiekty z tych akcesoriów świetnie służą jako zamienniki rzeczy z neta ![]() ![]() Łazienka, pomijając tą rażącą biel, wyszła Ci najlepiej. A patrząc na rzut odnoszę wrażenie, że sobie z nas kpisz. Gdzie tu są jakieś roślinki?! (bo w postawieniu żywopłotu żadnej filozofii nie ma) Taka zła gleba na tej parceli, że nic tam nie rośnie? ![]() Rozkład pomieszczeń i cały "taras" (albo cokolwiek to jest - mowa o tym szarym prostokącie przed domem) to jakaś pomyłka. Serio, miejsce można było lepiej wykorzystać, chociaż, nie powiem, niektórzy mają z tym większe problemy. I za mało zdjęć. 3/10 @down: doświadczenia (a raczej wiedzy) nie zdobywa się tylko na własnych błędach. Widząc po raz któryś domek, w którym Maxis wybitnie nie pasuje do "realistycznego" neta, już wiem, czego się mogę spodziewać po całej pracy. Ostatnio edytowane przez Liv : 10.12.2011 - 19:24 |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() Cytat:
Co do domu, to ogólnie niezły. Fajne meble, podoba mi się przedpokój, kafelki w łazience i koszyki w sypialni. Szkoda tylko, że wszystkie meble są w jednym kolorze i to jeszcze w bieli. Dobrze jest czasem zobaczyć inny kolor. Też może być jasny, ale jeśli wszystkie bez wyjątku meble są białe, to to trochę razi w oczy. |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 14
|
![]()
Dom wydaje mi się ponury i smutny. Nie wiem, mam mieszane uczucia.
Moja ocena: 6,5/10. |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Fakt, ogródek kuleje.. Wnętrze wygląda trochę zbyt "sterylnie", a szafa w przedpokoju przypomina wyposażenie szpitala, ale poza tym nie mam się, do czego przyczepić. Jest całkiem ładnie, a byłoby jeszcze lepiej, gdyby w domku panował większy "bałagan"- sprawiałby wrażenie przytulniejszego
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Ładnie , ładnie . Nie podoba mi się kołdra w sypialni
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Matko, zdjęcia to koszmar, musiałam sobie pomniejszyć stronę! Bryła nic ciekawego, nie lubię tego pokrycia ściany, ale czasami z braku pomysłu nie używam innego
![]() 6/10
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|