![]() |
#5 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Dobra, ludzie, nie rozumiem, jak Wy możecie patrzeć na te rozmazane rzeczy z neta, w dodatku w większości ze słabymi teksturami.
I JAK MOŻNA PRÓBOWAĆ ŁĄCZYĆ MAXISA Z NETEM?! Żeby to wychodziło, trzeba mieć trochę doświadczenia w ogóle w budowaniu. Większość ludzi niestety go nie ma. Przeraża mnie ta wszechobecna biel. Tak samo jak niemożliwie wyostrzone krawędzie (można temu zaradzić grzebiąc w ustawieniach gry - polecam ustawić tak na połowę albo 3/4 wysokości). Aha, i przy kompresji z bmp na jpg najlepiej, żeby było gdzieś 95%, bo wtedy te zdjęcia wyglądają przyzwoicie i często nie ważą za dużo ![]() Kolorystyka domu za zimna. Nie chciałabym tam mieszkać. Łóżko z IKEI na tle tego wszystkiego co nam pokazałaś wygląda najlepiej. Wgl obiekty z tych akcesoriów świetnie służą jako zamienniki rzeczy z neta ![]() ![]() Łazienka, pomijając tą rażącą biel, wyszła Ci najlepiej. A patrząc na rzut odnoszę wrażenie, że sobie z nas kpisz. Gdzie tu są jakieś roślinki?! (bo w postawieniu żywopłotu żadnej filozofii nie ma) Taka zła gleba na tej parceli, że nic tam nie rośnie? ![]() Rozkład pomieszczeń i cały "taras" (albo cokolwiek to jest - mowa o tym szarym prostokącie przed domem) to jakaś pomyłka. Serio, miejsce można było lepiej wykorzystać, chociaż, nie powiem, niektórzy mają z tym większe problemy. I za mało zdjęć. 3/10 @down: doświadczenia (a raczej wiedzy) nie zdobywa się tylko na własnych błędach. Widząc po raz któryś domek, w którym Maxis wybitnie nie pasuje do "realistycznego" neta, już wiem, czego się mogę spodziewać po całej pracy. Ostatnio edytowane przez Liv : 10.12.2011 - 19:24 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|