Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 4 > The Sims 4: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 06.06.2014, 17:30   #1481
xheyanna

Reputacja: 17
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

2 września czy później tak czy inaczej moja przyszłoroczna matura jest zagrożona

Przeglądając wszystkie te zdjęcia z gry i filmiki mam mieszane odczucia co do gry. Z jednej strony tryb tworzenia simów i domów baaaaardzo na +, nie licząc plastelinowych włosów i braku prawdziwych rzęs.
Jednak ogólnie gry staram się nie oceniać zanim w nią nie zagram, bo jak na razie grafika mi się średnio podoba. Tak samo średnio jestem nastawiona do opcji ze zmianą emocji, ale możliwe, że jak już w te simsy pogram, to mi się to spodoba albo po prostu nie będzie mi przeszkadzać. Tak czy inaczej jeżeli mi się czwórka nie spodoba, to bardzo możliwe, że po prostu zostanę przy trójce i tyle

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 06.06.2014, 17:51   #1482
Gold_Chocolate

Reputacja: 10

Skoro już zepsuli grafikę, to niech dadzą tę grę 2 września, z okazji urodzin im to wybaczę i chętnie pobawię się nowym trybem tworzenia i budowania
stare 06.06.2014, 18:39   #1483
Irbis

Reputacja: 14

W temacie z newsami podałam link do nowego zdjęcia.
Wytatuowany sim w żółtej koszulce siedzi na "tronie", przegląda sobie coś na tablecie (chyba coś o lamach), a na stopach ma różowe kapcie króliczki
Zwróciłam uwagę na kosz z praniem i ciekawe dekoracje: koszyk z kosmetykami, kubek ze szczoteczkami do zębów i półkę z kosmetykami. Ogólnie przyjemny wystrój łazienki. Jak sądzicie?
stare 06.06.2014, 18:52   #1484
anie_1981

Jaką ma oburzoną minę, że się go podgląda
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 06.06.2014, 18:56   #1485
Marcysia

anie1981 wyjełaś mi to z klawiatury.
stare 06.06.2014, 19:55   #1486
Agor-ia

Mam nadzieję, że te newsy to będą naprawdę newsy. Niech zrzucą jakąś bombę nooo.

Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!"

"The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde
Agor-ia jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 07.06.2014, 11:16   #1487
kavoweciastko

Cytat:
Napisał simka334player Zobacz post
kavoweciastko, czy ty sie "tłumaczysz" z tego że korzystałaś ze Store?
Nie, chodziło o coś innego :p

Cytat:
Napisał eris234 Zobacz post
Mam mieszane odczucia odnośnie tego jak będzie wyglądać okładka gry.
Okładka okładką. Ja mam gdzieś to jak wygląda okładka. Interesuje mnie gra. Nie będę przecież oceniać gry po okładce, bo wiadomo że nie musi się nikomu podobać, np. mi niezbyt podobała się jakoś okładka TS3, czy TS2, ale jakoś grałam, bo gry uważałam (i uważam nadal) za świetne. W TS1 nie miałam okazji grać, ale ich okładki wyglądają najlepiej ze wszystkich 4 odsłon. Noo.. jeżeli chodzi o TS4 to podobała mi się okładka tylko z tym plumbobem. Ale na tą nie zamierzam wielce naskakiwać, bo tak jak wspomniałam - najważniejsza jest dla mnie sama gra.

Cytat:
Napisał LovettBon Zobacz post
Tak szczerze mówiąc, to dla mnie grafika simsów robi się coraz bardziej "facebookowa"
Jak można porównać stronę, portal do gry? o.o Nie rozumiem powiązania i tego porównywania.

Cytat:
Napisał LovettBon Zobacz post
Czy tylko mnie się wydaje, że The Sims 2 z 2004 roku wygląda lepiej niż The Sims 4 z 2014?
Czy ja wiem. Ciężko porównywać, ale ja chyba wolę TS4.

Cytat:
Napisał Caesum Zobacz post
Podoba mi się to, że miasteczka wydają się bardziej ściśnięte. W poprzednich częściach między budynkami zawsze było dużo pustego terenu, co mnie osobiście złościło, bo chciałem robić miasta a nie prowincje jakieś.
Oj tak, też mnie to irytowało. Teraz miasto wygląda o wiele ciekawiej, wydaje mi się, że będzie sie wiecej w nich działo. No i przede wszystkim wyglądają lepiej, ciekawiej, dynamiczniej niż w poprzedniczkach. Nie mogę się doczekać!

Cytat:
Napisał xheyanna Zobacz post
2 września czy później tak czy inaczej moja przyszłoroczna matura jest zagrożona
Moja również. ;d Akurat będę zaczynać 4 klasę technikum, matura się zbliża a tu simsy wszystko zniszczą.
Co do premiery - jeżeli rzeczywiście będzie 2 września, to my w Polsce będziemy ją mieć około 4 września.

Cytat:
Napisał Irbis Zobacz post
Zwróciłam uwagę na kosz z praniem i ciekawe dekoracje: koszyk z kosmetykami, kubek ze szczoteczkami do zębów i półkę z kosmetykami. Ogólnie przyjemny wystrój łazienki. Jak sądzicie?
Owszem, bardzo przyjemny. Ciekawa jestem czy w takim razie będą pralki, skoro jest kosz z praniem. :> Zawsze grając w TS2 brakowało mi takiego dodatku, który doda pranie, odkurzanie, itp. Gdzie pranie będę mogła wywiesić na jakiś sznurkach przed domem czy cuś. Zawsze czegoś takiego mi brakowało.
kavoweciastko jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 07.06.2014, 12:15   #1488
anie_1981

Ten kosz z praniem może być tylko dekoracją. Nie dadzą basenów, a daliby pranie..? Wątpię... W TS3 też było parę obiektów tylko dekoracyjnych, choć na mój gust, o wiele za mało. Nie lubiłam nigdy pustych powierzchni w Simsowych domach. Wydawały się puste, nieprzyjazne, dlatego do TS2 i TS3 ściągałam CC z różnymi drobiazgami, choćby butelka ketchupu, nóż kuchenny, chleb, cokolwiek! Do trójki mam tego sporo, najbardziej podoba mi się zestaw drążków z przyprawami i "narzędziami kuchennymi", do powieszenia na ścianie (polecam stronę Around the Sims 3)
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 07.06.2014, 14:05   #1489
octavessens

zakochałem sie w tej blondynce w szortach (ktora jest na prawie kazdym renderze xd), jak na poczatku wydawała mi sie brzydka to teraz marze by nia zagrac!

lazienka wg mnie jest bardzo ładna! w ogole kazde wnetrze pokazane na zdjeciach mi sie strasznie podoba.
Szkoda tylko, ze tworcy twierdzili, ze okolica bedzie bardzo "nowo orleanska", a ja procz kilku drzew - bagnistych, nie widze zadnego zwiazku z nowym orleanem ;/
stare 07.06.2014, 14:33   #1490
marandile

Reputacja: 14

2 września - dobrze być studentem
Nie podoba mi się kolor włosów tej blondynki powyżej - strasznie sztuczny. Ale raczej bedzie go można zmieniać na zasadzie jak w TS3, wiec spoko.
Na zdjęcia z facetem siedzącym na kiblu martwi mnie brak tekstury drewna na szafce - w ogóle na każdym screenie brak takich realistycznych tekstur, wszystko wyglada na takie namalowane Mam nadzieje, ze do premiery cos z tym zrobia...
for more than
flesh

http://forum.thesims.pl/showthread.php?p=1812431

Zapraszam na mojego bloga, gdzie od teraz będzie się trochę działo
marandile jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania