|
|
#1921 |
|
Reputacja: 10
|
Mój zapał do czwórki gaśnie z każdym Waszym postem. Smuci mnie, że na tak uparagnione rzeczy trzeba będzie czekać latami, aż łaskawie wydadzą jakiś ciekawy dodatek, którego do tej pory w trójce nie było.
|
|
|
|
|
|
|
|
#1922 |
|
Reputacja: 26
|
Gdzieś przeczytałam, że jeden z producentów czwórki stwierdził, że małych dzieci nie będzie w podstawie, bo... za dużo z tym roboty.
CO ZA PAZERNE LENIE! Oni chyba kolejny raz chcą dostać nagrodę Złotej Kupy, za przeproszeniem.
Ostatnio edytowane przez Master of Disaster : 26.06.2014 - 21:06 |
|
|
|
|
|
#1923 |
|
|
No jak to, Searle
Przecież będą emocje i można się pobawić w ubierankę w CAS-ie... :p Ciuchy pewnie dochodzić będą, trochę pofantazjowałam, ale formuła dodatków ulegnie kompletnej zmianie i ze 100 % pewnością mogę powiedzieć, że będzie polegała na jeszcze większym rozdrabnianiu się. Ale co tam dodatki, ciekawe jak to będzie z podstawą. Jak już mówiłam, oby rozgrywka była tak dobra jak kreator tworzenia Simów, który tak twórcy wszędzie pokazują. Ciekawe czemu równie chętnie nie pokazują rozrywki?
|
|
|
|
|
|
#1924 |
|
|
Jak wyszła podstawka trójki i zobaczyłam jak mało jest rzeczy w katalogu kupowania, to byłam pewna, że coś musiało się źle zainstalować, przecież to niemożliwe, że jest tylko tyle mebelków i innych dupereli... Pomyślałam sobie wtedy, że już bardziej okroić podstawy się chyba nie da... A tu proszę, pomyliłam się... Jak się nie da, jak się da!? EA wszystko potrafi!
|
|
|
|
|
|
#1925 |
|
|
ktoś ładnie ujął, że plusem tych nowych zmian jest to, że małe dzieci nie będą mogły się utopić w basenie.
|
|
|
|
|
|
#1926 |
|
Reputacja: 14
|
I tak nie mogły, więc to jednak żaden plus :<
|
|
|
|
|
|
#1927 |
|
|
potwierdzono, że nie będzie prywatnych szkół ani piwnic w podstawie.
http://forum.thesims3.com/jforum/posts/list/759661.page |
|
|
|
|
|
#1928 |
|
|
Lol, to się robi coraz ciekawsze
|
|
|
|
|
|
#1929 |
|
|
Taaak? A wymień mi opcje zapowiedziane przez twórców, dla których warto kupić grę? ;> Przecież z większości zrezygnowali. Stany emocjonalne? W porównaniu z tym co zabrali to jest ziarenko. Ciekawy CAS? Przyznaję, że CAS jest świetny, ale nie będę kupował gry tylko dla tego narzędzia. I nie twierdzę, że w ogóle jej nie kupię - zaczekam aż dodadzą opcje, które być powinny czyli głównie małe dzieci. Wtedy i tak zapłacę za grę mniej bo w dniu premiery kosztuje więcej (kupiłbym chętnie, gdyby nie to, że będzie tak okrojona).
|
|
|
#1930 | |
|
|
Cytat:
Dlatego dla mnie większy sens ma udostępnienie tego wszystkiego razem, a nie żeby dziaciaczki nudziły się aż do czasu, gdy wydadzą jakiś dodatek z rozrywką dla nich.Nie, to nie jest tak, że się nie dało. Po prostu zamiast powielać te same schematy, twórcy postanowili stworzyć zupełnie nową podstawę dla kolejnej serii. To nie skreśla dodania rzeczy z poprzedniczek w przyszłości. Moim zdaniem rozpoczęcie gry od czegoś nowego, czego jeszcze w Simach nie było, jest o wiele bardziej ciekawe, niż "odkrywanie" za każdym razem tego samego i oczekiwanie na jakiś dodatek, który wprowadzi jakąkolwiek nowość. |
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|