Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: NAJBARDZIEJ SPEKTAKULARNA ŚMIERĆ
porażenie prądem 16 9.82%
utopienie 9 5.52%
tajemnicza choroba 25 15.34%
spadający satelita! 102 62.58%
głód 7 4.29%
starość 4 2.45%
Głosujących: 163. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 12.02.2005, 15:18   #61
ania500
Guest

Domyślnie

ja (chociaż nie widziałam, tylko na sreenach) wolę śmierć przez pożeranie sima przez muchy (trzeba mieć jak najwięcej "zgnitych" talerzy np. w kuchni, sim wchodzi, czekasz chwile, muchy zabierają się do niego).
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 12.02.2005, 17:19   #62
Vel
Guest

Domyślnie

Hmm...najbardziej haniebna? Trudno powiedzieć. Najbardziej spektakularna to chyba porażenie prądem..(fajerwerki! łiiiiiiii ^.^)..a najlepsza dla Sima będzie ze starośći przy platynowej aspiracji. Btw. Widzę, że nie tylko ja mam skojarzenia z Pratchettem.:>
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.02.2005, 18:07   #63
Wampirencja

Reputacja: 10
Domyślnie

Ja tak sobie tutaj czytam i się zastanawiam, jakże gracze żyli, kiedy były jeszcze tak mało ciekawe (w ts1) i efektowne sposoby na śmierć...

Brakuje tylko śmierci z powodu ujrzenia wielkiego, żółtego królika... :]

All hail the hypnotoad!
Wampirencja jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 13.02.2005, 18:53   #64
Xia
Guest

Domyślnie

Ja kurcze miałam doczynienia z satelitą moja simka patrzyła na chmury,ja też chciałam zobaczyć w co ona sie wpatruje.Wciskam Tab patrze a na niebie jakieś carno-żółte coś.Kazałam simce przestać bo to moja ulubiona była
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.02.2005, 19:59   #65
tinka
Guest

Domyślnie

Hm... Chyba najgorsza, to śmierć spowodowana przez muchy (w którymś temacie widzialam foty - bleee), a najbardziej spektakularna to ta satelita (też widziałam foty).
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.02.2005, 20:22   #66
FaNtA
Guest

Domyślnie

tak się zastanawiałam dlaczego nie ma takiej śmierci:

sim wraca po pracy zmeczony do domu
je coś...
komfort czy jak to sie tam zwie cały czerwony, marzy wprost o gorącej kąpieli
człapie do wanny
i jak już tam siedzi
nagle zaaaasypia...
no i tonie

albo sim stoi na środku ulicy i go przejeżdża autobus szkolny ;(
ehh sadystka ze mnie
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.02.2005, 15:52   #67
asiolin
Guest

Domyślnie

Wszystkie śmiercie są straszne,ale szczególnie takie jakich sie niespodziewamy.
Tak satelity są i kiedyś nawet na screenie z Maxisa była,ale wieksza od tej co pokazywała Wampirencja.
PS:NIe mam zbytnio jakichś przypadków ze smeircią,ale z chorobami.
Jak mnie denerwuja te kałuże,ale nic!! No wiec:W pewnym domu simka sie wykompała,no i oczywiscie w koło było 100 kałuż.No,ale cóż..Wyszła z tego prysznica i sie poślizgneła.Wywaliła sie i nei chciała wstać..Leżała jakiś czas i pojawił się doktorek,że niby tam chora,przeziebienie i w ogóle,a za raz przyszła rodzina do tej simki i pokazywali jak na nienormlaną. też tak macie?Piszcie na pm by nei zaśmiecać tematu..Moze sie uderzyła w głowe i postradałą zmysły ,,,
Dałabym wam screena i opisałą co dalej sie stało,ale niestety mam nowy system(buu)
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.02.2005, 19:13   #68
Wampirencja

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał asiolin
Wyszła z tego prysznica i sie poślizgneła.Wywaliła sie i nei chciała wstać..Leżała jakiś czas i pojawił się doktorek,że niby tam chora,przeziebienie i w ogóle,a za raz przyszła rodzina do tej simki i pokazywali jak na nienormlaną. też tak macie?Piszcie na pm by nei zaśmiecać tematu..Moze sie uderzyła w głowe i postradałą zmysły ,,,
Dałabym wam screena i opisałą co dalej sie stało,ale niestety mam nowy system(buu)

Ohoho, szczerze powiedziawszy to w życiu mi się coś takiego z simem nie działo (no, ale biorąc pod uwagę, że także mi się złodziej jeszcze nie włamał to...) i wydaje mi się dość intrygujące. (była w ubraniu?)
A z tymi satelitami to aż się prosi o pytanie: czy można coś zrobić aby one nie spadały? To takie piękne gdy sim delikatnie uśmiecha się i patrzyw chmury... a u mnie co siępołoży sim na trawce to od razu obrywa...! :wacko:

All hail the hypnotoad!
Wampirencja jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 17.02.2005, 20:20   #69
Keisy
Guest

Domyślnie

Jakieś tandetne te satelity, skoro zamiast spadać do morza, spadają na nasze biedne simy. Życie jest brutalne... nawet na podwrórku spokojnie posiedzieć nie można... Ciekawe jakiej są produkcji... (satelity, nie życie, chociaż jeśli chodzi o życie to też jestem ciekawa )
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.02.2005, 10:14   #70
Kash
Guest

Domyślnie

Według mnie najgorsza jest satelita, bo utonięcie, zagłodzenie i spalenie sa bardzo pospolite.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania