|  27.02.2006, 19:07 | #52 | 
| Guest 

|   

No, no, no! Coraz ciekawsze się robi   Mogę stwierdzić nawet, że jesteś lepszy od Winklusa  Chłopie jeszcze zrobisz na tym forum karierę! hihi Czekam na nastepny odcinek   | 
|   | 
|  27.02.2006, 19:15 | #53 | 
| Guest 

|   

No już fajniej   Staraj się! Stajesz się coraz trudniejszym przeciwnikiem Winklusia  WOjna  . Ciekawe kto wygra? | 
|   | 
|  27.02.2006, 19:23 | #54 | 
| Guest 

|   

OoO...     Gratulejszyn! ;-P O wiele lepszy odcinek od dwóch pierwszych! Widać, że się postarałeś  Nie zauważyłam ani jednego błędu, nie było głupich, prymitywnych tekstów no i przede wszystkim wszystko było zrozumiałe  Rozśmieszyło mnie to: Imie: Sługa Nazwisko: Króla  I jeszcze dobre było to co ten dziadzia podskoczył  Na serio widać dużą poprawe i robi się coraz ciekawsze! Pozdrawiam    | 
|   | 
|  27.02.2006, 19:28 | #55 | 
| Guest 

|   

Łojej   hahah  Rzeczywiścei bardzo zabawne fotostory  Ciekawe... | 
|   | 
|  27.02.2006, 19:40 | #56 | 
| Guest 

|   

Podoba mi sie. Wszystko zrozumiałam. I jeszcze raz podoba mi się  Nie mogę się doczekać następnego odcinka :] Hmm, dobra głosuje na odlotowe   | 
|   | 
|  27.02.2006, 19:43 | #57 | |
| Guest 

|   

Hahahahahahahhahahaha   Dobre, nawet bardzo! Dziękuję Ci bardzo żeś mi humor poprawił  Z bardziej rzucających się w oczy błędów widzę tylko "mitut" zamiast "minut" na bodajrze 7 obrazku  Cytat: 
 | |
|   | 
|  27.02.2006, 20:03 | #58 | 
| Guest 

|   

Hmmm... Chyba za wcześnie zagłosowałem w sondzie...  Bo zaczyna mi sie podobać...  Masz talent!!!! Czekam na następny odcinek!!!! Ostatnio edytowane przez AvadaKedavra : 11.04.2006 - 00:29 | 
|   | 
|  27.02.2006, 20:06 | #59 | 
| Zarejestrowany: 03.10.2004 Wiek: 39 Płeć: KobietaPostów: 1,636 Reputacja: 10 |   

No, teraz jest zdecydowanie lepiej.  Dopracowałeś ten odcinek, fajny miałeś pomysł z tym totolotkiem, teksty są śmieszne i zdjęcia mi się podobają (np. kąpiący się lub podskakujący dziadek  . Dobrze, że jest trochę dłuższy od poprzednich dwóch. Zakończyłeś dosyć ciekawie. Całość psują błędy np. "kliętów" (powinno być "klientów"), "zabardzo" ("za bardzo"), czasem brak przecinków. Ale na szczęście większość napisana jest poprawnie. Czekam na kolejny odcinek.  Pozdrawiam 
				__________________ | 
|   |   | 
|  27.02.2006, 21:39 | #60 | 
| Guest 

|   

No, no widzę poprawę   Nareszcie coś z tego zrozumiałam   Zaczyna mi się nawet podobać  Tak jest! ćwicz, ćwicz! Trening czyni mistrza   Podsumowując to z pierwszego odcinka nic nie zrozumiałam, po za tym był strasznie krótki i jakiś... dziwny?       Drugi odcinek no to... to było... hm... :laugh: :laugh: :wacko: :laugha: :laugha: :laugha:   mam mieszane uczucia co do tego... Ale trzeci... może być jest już znacznie lepiej! PS. teksty naprawde mnie rozśmieszyły!  Dziadek, który nigdy nie widział 5zł   | 
|   | 
|  | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| 
 | 
 |