|  24.10.2007, 18:37 | #1 | 
| Guest 

|  Pomocy ......... !!! 

Mam kłopot  ;( . Zciągnęłam z internetu jakieś mable i włożyłam je do dokumenty>ea>thesims2>downloads. I nigdzie w simach tego niema. :gu: A ja mam simsy od 2 tygodni ale juz troche sie zapoznałam  i któś mi powiedział ze musze to wypakować  , ale nie wiem jak  i tu pojawia sie moja prośba : Napiszecie krok po kroku jak to sie robi ? .. prosze !  :gu: | 
|   | 
|  | 
|  24.10.2007, 18:41 | #2 | 
| Zarejestrowany: 27.02.2005 Płeć: KobietaPostów: 67 Reputacja: 14 |  Odp: Pomocy ......... !!! | 
|   |   | 
|  24.10.2007, 18:56 | #3 | 
| Zarejestrowany: 05.11.2005 Skąd: Pokój bez klamek Płeć: KobietaPostów: 720 Reputacja: 10 |  Odp: Pomocy ......... !!! 

nie ten dział

__________________ jak dla mnie mężczyzna powinien mieć dobry harpun | 
|   |   | 
|  24.10.2007, 20:34 | #4 | 
| Guest 

|  Odp: Pomocy ......... !!! 

A może nie ściągnęłaś mesh'y? Dostałeś/aś już link do poradnika, ale ja napiszę: Masz taki folder z zamkiem. Klikasz na niego prawym przyciskiem i klikasz "Wyodrębnij wszystkie..." czy jakoś tak podobnie. Potem klikasz cały czas "dalej", a jak się pojawi pytanie "Czy zamienić [...]?" klikasz za każdym razem "Tak, na wszystkie". Pojawi Ci się zwykły folder, w którym będą rozpakowane dodatki, któe przeniesiesz do "Downloads". Pamiętaj o mesh'u! (Jest to instrukcja do XP'ka) Natomiast łatwiej jest z programem WinZip lub WinRar (w zasadzie to to samo), który można ściągnąć za free z inetrnetu. Jeśli masz któryś z tych programów klikasz na nierozpakowany plik (Kiedy posiadasz ten program, będą to książki opasane paskiem z klamerką) Klikasz prawym przyciskiem myszki i wybierasz opcję "wypakuj tutaj..." lub w wersji angielskiej "Extract Here..." Następnie rozpakowane pliki przenosisz do folderu "Downloads". ( Oczywiście: Moje dokumenty -> EA Games -> The Sims 2 -> Downloads) Mam wielką nadzieję, że pomogłam. Chociaż to nie ten temat.   | 
|   | 
|  25.10.2007, 19:31 | #5 | 
| Zarejestrowany: 02.05.2007 Skąd: Nibylandia Płeć: KobietaPostów: 594 Reputacja: 18 |  Odp: Pomocy ......... !!! 

A może masz w grze nie zaznaczone "dodatki importowane" czy jakoś tak   Poszukaj w opcjach gry   | 
|   |   | 
|  | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| 
 | 
 |