![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
"kurde oceniam ;d;d;d;d;d" :
Nie podoba mi się sypialnia - to łóżko wygląda jak kupa szmat! Reszta nawet ładna, ale nie podoba mi się też dom z zewnątrz (czyli bryła)... I niektóre pomieszczenia są tak małe, że kamera ci się nie mieściła ![]() |
![]() |
#23 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie podoba mi się salon i sypialnia 6/10
#24 |
Guest
|
![]()
spox xD
Zobaczymy jak ty coś wybudujesz Bakalia .. bo narazie żadnej pracy twojej nie zaobaczylam abyś mogła krytykowac ;/ lol |
![]() |
#25 |
|
![]()
Gratka95, to trzeba coś wybudowac, żeby krytykować? ;> Dziwnie się zachowujesz...
#26 |
Guest
|
![]()
Aby krytykować nie trzeba budować.
Te bardzo mądre słowa pochodzą z mojej głowy ![]() Ale jak ktoś nie umie przyjmować krytyki - jak ty - i od razu wyskakuje ze zjadliwymi komentarzmi typu "Pokaż, co ty wybudujesz! No dalej, na pewno nie będzie takie piękne jak moje" to nie moja wina. Zachowujesz się jak małe dziecko ![]() Ostatnio edytowane przez Ellie : 22.03.2008 - 18:30 |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Może i źle to sformułowałam ...;/;/ Nie zachowuje sie jak jakies niedorozwiniete dziecko jak cos do rzeczy by miało przyjsc ...;/ nie zachowuje sie dziwnie xd wkórza mnie to poprostu że niektóre osoby sie tak zachowuja i tak krytykują jak gdyby myślały ze robią domy cód miód .. miałam dzisiaj zły dzien nie moja wyna ze tak zareagowałm ...;p peszek
|
![]() |
#28 |
|
![]()
Mi się bardzo podoba.9,9/10.
|
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
No dobra, Gratko, wybaczam ci łaskawie xD (żart)... A sama zabieram się za budowę domku do oceny. Za niedługo może będzie na forum
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
nie no jesli cie to urazilo a w to wątpie to nie musisz specjalne robic z powodu mnie domku xD eheh ;p Chyba ze z własnej woli sie zdecydowłaś ;p pozdr. dla wszytskich co mnie skrytykowali i dali pozytywne oceny xD eheh ;p
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|