|  21.08.2008, 10:32 | #1 | 
| Guest 

|  Willa z basenem By Iluvromance 

Witam.  Jest to już mój trzeci domek na tym forum.  Mieszka w nim Stacy Ollis - znana malarka w całym Sim City. Właśnie za zarobione pieniądze ze sprzedaży obrazów wybudowała ten dom. Zapraszam do obejrzenia jej królestwa: Wygląd domku z zewnątrz:    Przedpokój:    Łazienka:   Kuchnia:    (przepraszam za to małe zdjęcie ale nie umiałam wkleić większego) Jadalnia połączona z salonem:     (tego też nie umiałam powiększyć) Rzut dołu:  Przedpokój na górze:   Łazienka:    Sypialnia:    Gabinet:    Rzut piętra:  Balkony:   W rzeczywistości pomieszczenia są mniejszę. Pozdrawiam   | 
|  | 
|  21.08.2008, 10:36 | #2 | 
| Zarejestrowany: 21.11.2007 Skąd: Zagłębie Płeć: KobietaPostów: 712 Reputacja: 10 |  Odp: Willa z basenem By Iluvromance 

Ładny dom , nie wygląda na wille ;p 9/10 ;] 
				__________________   Ostatnio edytowane przez FakeYourDeath : 21.08.2008 - 10:39 | 
|   | 
|  21.08.2008, 11:09 | #3 | 
| Administrator Emeryt Creator Zarejestrowany: 08.04.2008 Skąd: Hollywood Płeć: MężczyznaPostów: 2,690 Reputacja: 12 |  Odp: Willa z basenem By Iluvromance 

Nic nadzwyczajnego byl by taki normalny gdyby nie szklana sciana z tylu, bardzo standarowy widzialem na roznych forach mnostwo takich. sam czesto budowalem u siebie w simsach takie. Fajnie wyszedl Ci salon pozdrawiam [IMG]Smile[/IMG]
		 | 
|   | 
|  21.08.2008, 11:10 | #4 | 
| Zarejestrowany: 14.09.2007 Wiek: 31 Płeć: MężczyznaPostów: 206 Reputacja: 11 |  Odp: Willa z basenem By Iluvromance 

ładny i przytulny domek.  bryła jest ładna, wnętrza również. wszystko ładnie rozmieszczone. 9,5/10.  tak jak wyżej - to nie jest raczej willa, tylko domek.   | 
|   | 
|  21.08.2008, 11:30 | #5 | 
| Guest 

|  Odp: Willa z basenem By Iluvromance 

Na will to nie wygląda,raczej na zwykły,przytulny domek   Bryła ładna,wnętrze dobrze urządzone,tylko jedn mała rada - na czas prezentacji domu "schowaj" gdzieś Twoją simkę,ponieważ te kryształki odejmują trochę uroku  Ocena: 9/10 Czyli bardzo dobrze!   | 
|  21.08.2008, 12:18 | #6 | 
| Guest 

Bardzo ładny domek   Fajnie urządzony salon połączony z jadalnią .. Oraz kuchnia Dodałbym coś jeszcze do ogródka .. Ocena: 10/10 | 
|  21.08.2008, 21:10 | #7 | 
| Guest 

Dom z zewnątrz prezentuje się ok, choć te latarnie są okropne. Nie podoba mi się też przeszklona barierka. Z tyłu nieźle, choć przydało by się wyłożyć czymś ten teren  W przedpokoju wszystko jest dobrze prócz tapety. Łazienka bardzo ładna, nie pasuje mi dywan w kuchni. I jeśli się nie mylę szafki są z dwóch różnych kompletów. W salonie lepsza byłaby tapeta z listwą przypodłogową. Zasłony w górnym korytarzu gryzą się z kolorem ściany. Druga łazienka i sypialnia są naprawdę dobrze zrobione. Tylko ten dywanik przy łóżku ... Gabinet ... coś mi się widzi że pomyliłaś pomieszczenia  Wygląda to raczej na połączenie gabinetu z bawialnią  Balkon - to pranie na sznurkach wygląda bardzo nieelegancko   | 
|  23.08.2008, 10:08 | #8 | 
| Guest 

Nie lubię się rozpisywać...Domek jest bardzo ładny 9,5/10
		 | 
|  23.08.2008, 11:12 | #9 | 
| Zarejestrowany: 04.07.2008 Skąd: Tam gdzie słoneczko nie dochodzi Wiek: 30 Płeć: KobietaPostów: 110 Reputacja: 10 |  Odp: Willa z basenem By Iluvromance 

Na zewnątrz okropnie!A w środku ciut lepiej
		 | 
|   | 
|  23.08.2008, 19:13 | #10 | 
| Guest 

Z zewnątrz mi się nie podoba, w środku ok. 7/10 | 
|  | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|