![]() |
#52 |
Guest
|
![]()
Muszę się przyznać że lubię oceniać domki, ale ten to jest bardzo ładny, ale w środku trochę pusto moja ocena to 9/10
|
![]() |
#53 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Bardzo dziękuje za wszystkie komentarze jednak prosiłbym o komentowanie moich nowszych projektów w szczególności Posiadłości Cartaginy .
Link w sygnaturze , Pozdrawiam
#54 |
Reputacja: 11
|
![]()
Cudowny 10/10. Musialeś włożyc w to dużo pracy ja bym tego tak nie dopracowała (zniechecam się)
|
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
No ten i jeszcze taki "świąteczny dom" to jedyne 2 najładniejsze domy na forum. 10 punktów inne domy nawet 5 nie maja. twoj i jeszcze taki no swiateczny dom to domy w ktorych mogliby mieszkac prawdziwi ludzie. w innych domach to moga zamieszkac szczury jak sie nie przestrasza.
|
![]() |
#56 |
Reputacja: 10
|
![]()
kopara mi opadła, nic dodać, nic ująć . 10/10 . ;>
|
![]() |
![]() |
#57 |
|
![]()
...
Nie no, ja nie mogę.. xD Cuuudownie! Bryła i ogród są cudowne! Wnętrze - salon, kuchnia i jadalnia są boskie. Reszta mniej przypadła mi się podoba, ale to już kwestia gustu.. Ale za prześliczny, cudowny, nie wiem jaki jeszcze ogród daję 10/10 |
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]()
Coś fantastycznego. Uwielbiam tego typu domy
|
![]() |
#59 |
|
![]()
Dom jest bardzo ładny, w ładnym kolorze, który pasuje do otoczenia. Jedynie to nie podobają mi się okna te z tymi niebieskimi do zamykania, czy jak to tam się nazywa.
Ogród jest ładny, ale trochę za bogaty. Tyle drzew i kwiatów Oo. Jeszcze jedna uwaga tyczy się dachu, który wchodzi na balkon Oo. Nie wiem czy to specjalnie, ale w cale mi się nie podoba. I ostatnie: łazienka. Wanna stoi przy trzech oknach. Tak wiem tam są drzewa na zewnątrz i nikt by nie widział ludzi na golasa, ale zawsze ktoś na tym drzewie może siedzieć i podglądać xD. |
![]() |
![]() |
#60 |
Guest
|
![]()
szczerze mówiąc trochę nudny..
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|