![]() |
#12 | ||
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() Co do altanki - chętnie zrobię, ale nie dzisiaj ![]() Jeszcze słowo o "kiczu". Kicz to jest tandeta, lichota, szajs, czyli domek, który nie nadaje się do użytku publicznego. ![]() I jak widać, nie zaprzestałeś stawiania wykrzykników po każdym zdaniu ![]() Cytat:
![]() Amen. Woltuwa Ostatnio edytowane przez Woltuwa : 28.12.2008 - 17:02 |
||
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]()
Ten domek jest prosty, ale ładny jak dla mnie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Yuppie - dziękuję za komentarz!
Woltuwa - pamiętam kiedy użyłeś tych słów i teraz wiem o co Ci chodziło! Altankę chętnie zobaczę! Ja nie spekuluję. A co do wykrzykników to co Ci znowu przeszkadza?! Ubywa Cię jak ich używam? A kokarda, lampki, drzwi pochodzą z minipacka Zestaw Świąteczny. Lawend - Dziękuję za komentarz! A z tym doświadczeniem to jest różnie. Czasami wychodzi lepiej czasami gorzej. |
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() Cytat:
Co do altanki - jak znadję czas i inspirację to zrobię. Póki co zajrzyj do parku Kowalina i zobacz, jak on ją zrobił ![]() Co do wykrzykników - nie ubywa mnie, ale irytuję. I sprawia (oby mylne) wrażenie, że krzyczysz ;d |
|
![]() |
![]() |
#16 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Ciekawe, bo ja nie mam żadnego dodatku z TSR, a mam Zestaw Świąteczny i też mam
![]() A domek jest ładny. I przestańcie się już rzucać. |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
No więc niezbyt mi się podoba...na zewnątrz przesadziłeś z drzewami-zrobiłeś taki busz,że od strony ulicy ledwo widać dom...no i okropne łyso wygląda ta Maxisowa trawa-apeluję po raz n-ty na tym forum o terrainy z Internetu.
![]() Co do altanki-fakt,ten daszek nie teges-ja zrobiłabym stożek lub taką altankę : http://i32.************/nb3h8w.png (nieskromnie posłużę się własnym zdjęciem ![]() Wnętrze...kompletnie mi nie podchodzi stylowo,ale o gustach się nie dyskutuje.Jednak trzeba wspomnieć,że jest zbyt "zimno" i ponuro...nie czuć świątecznej atmosfery,bynajmniej ja takowej nie wyczuwam.Podoba mi się za to sypialnia-jest "ciepła",wesoła i przytulna ![]() Pokój nastolatki to też nie to...połączenie kolorów jest ok (lubię takie ciekawe zestawienia),ale mogłeś użyć jaśniejszych odcieni. Ogólnie rzecz biorąc ![]() ![]() Fajnie,że dbasz o szczegóły-plus za to,że nie zostawiłeś "gołych" okien-jestem uczulona na rak firanek tudzież zasłonek ![]() Woltuwa-te ozdoby SĄ z Dodatku Świątecznego ![]() Ostatnio edytowane przez Rainbow : 28.12.2008 - 20:33 |
![]() |
#18 |
Reputacja: 11
|
![]()
duży plus za to, że nie udławiłeś się dodatkami z netu (rzygać mi się chce jak widzę setny dom zrobiony na bazie "odwiedziłem mts i jakos sie wypłodziło"), ale ogólnie dom taki sobie. i zupełnie nieświąteczny.
edit: dach altany jest jednym z najciekawszych elementów, nie srajcie się tak o niego. stożek wyglądałby jak piramida, tak jest bardzo dobrze.
Ostatnio edytowane przez Rocket : 28.12.2008 - 20:52 |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]()
Dom mi się podoba, prosta i zwarta bryła, skromny ogród i maxis. Ocena: 10/10
pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#20 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Woltuwa - ja nie krzyczę.
Björk - dziękuję za ocenę. Rainbow - na ogół nie używam rzeczy z netu. Owszem w pokoju nastolatki użyłem może za ciemnych kolorów ale podoba mi się takie cóś ;-). Rocket - jeszcze nigdy się nie udławiłem dodatkami z neta (może raz kiedyś, ale tego nie pokazałem). Co do altanki, tak jest ciekawie i prosto [img]Smile[/img] Kubuss - dziękuję za ocenę! |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|