Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Jak podoba Ci się mój nowy dom?
Jest genialny! 1 5.88%
Podoba mi się! 2 11.76%
Jest OK! 8 47.06%
Nie podoba mi się! 3 17.65%
Jest beznadziejny! 3 17.65%
Głosujących: 17. Nie możesz głosować w tej sondzie

Narzędzia wątku Wygląd
stare 28.12.2008, 12:59   #1
Vanitas
Administrator Emeryt
Creator

Reputacja: 12
Domyślnie Odp: Merry Christmas alley 70 by dominik12

Giovánni - to jest w 99,9% Maxis. Z neta użyłem tylko samochodu. Już dawno chciałem wybudować taką bryłę!
Liv - w pokoju nastolatki użyłem tych kolorów ponieważ podobam mi się takie połączenie.
Woltuwa -
Cytat:
W tym domu? Żartujesz.
Nie, nie żartuje! A prostopadłościan ma duże możliwości! A co do daszku altanki to zrób inny. Ciekawe jak będzie to wyglądało... A łazienka nastolatki taka miała być. I nie pisz mi żebym się z tobą nie kłócił bo źle na tym wyjdę!
Doman145 - zależy kto co uznaje za kicz. Według mnie są to jaskrawe gryzonce się kolorki chociaż moja teoria mija się z teorią Wikipedii. Chętnie ocenie twój dom! [img]Smile[/img]
Treys - mi się wydaje, że tutaj raczej jest kawałek ogrodu, który sam robiłem.
Asiolek - dziękuję za ocenę!
Symfonia - przynajmniej jednej osobie pasuje ta łazienka. Dziękuję za komentarz!
Sasuke486 - jak widać bryła podoba się jeszcze komuś oprócz mnie! Za domem nie ma kwiatów ponieważ dom stoi na obrzeżu działki.
Dziękuję za komentarze!
Vanitas jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 28.12.2008, 16:58   #2
Woltuwa

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Merry Christmas alley 70 by dominik12

Cytat:
Napisał Dominic Zobacz post
Nie, nie żartuje! A prostopadłościan ma duże możliwości! A co do daszku altanki to zrób inny. Ciekawe jak będzie to wyglądało... A łazienka nastolatki taka miała być. I nie pisz mi żebym się z tobą nie kłócił bo źle na tym wyjdę!
Doman145 - zależy kto co uznaje za kicz. Według mnie są to jaskrawe gryzonce się kolorki chociaż moja teoria mija się z teorią Wikipedii. Chętnie ocenie twój dom! [img]Smile[/img]
Prostopadłościan? Na przykład jakie? Podaj choć jeden przykład. A co do słów: "I nie pisz mi żebym się z tobą nie kłócił bo źle na tym wyjdę! " <- pamiętasz kiedy ich użyłem? Kilka miesięcy temu

Co do altanki - chętnie zrobię, ale nie dzisiaj

Jeszcze słowo o "kiczu". Kicz to jest tandeta, lichota, szajs, czyli domek, który nie nadaje się do użytku publicznego. Zresztą sam widziałeś to w Wikipedii, więc po co dalej spekulować?

I jak widać, nie zaprzestałeś stawiania wykrzykników po każdym zdaniu

Cytat:
Napisał Dominic Zobacz post
Giovánni - to jest w 99,9% Maxis. Z neta użyłem tylko samochodu. Już dawno chciałem wybudować taką bryłę!
A ozdoby świąteczne, tj. kokarda, lampki, drzwi skąd masz?

Amen.
Woltuwa

Ostatnio edytowane przez Woltuwa : 28.12.2008 - 17:02
Woltuwa jest offline  

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania